Mádara Serum

Mádara serum – superdråber til huden

Serum er et af de af de absolut dyreste produkter på hylden med hudpleje. Hvorfor er det sådan, og hvad bruger man serum til? Serum bruges lige efter, at du har renset huden og inden påføring af creme. Det er som regel mere let og flydende i konsistensen end en ansigtscreme og giver din hud et koncentreret boost af aktive ingredienser. 

Intensiv behandling med økologiske ingredienser

Mádara har udviklet forskellige serum, der giver huden en koncentreret indsprøjtning af økologiske, naturlige og aktive ingredienser. De har forskellige formål som fx genoprettelse af hudens fugtbalance, forebyggelse af miljømæssig aldring eller stimulering af hudens cellefornyelse. Du finder både serum til daglig brug og en serumkur til den type hud, der kræver en særlig intensiv pleje.

Sådan anvender du Mádara serum:

  • Giv din hud en grundig rens, inden du påfører produktet, så huden bedre kan optage de aktive ingredienser.
  • Et serum er et koncentreret produkt – brug derfor kun en portion, der svarer til svarer til størrelsen på en ært.
  • Undgå øjenomgivelserne.
  • Benytter du flere serum, påfør da ét om dagen og ét om aftenen. Du kan fx bruge et fugtgivende serum som Mádara SOS Hydra Serum Repair Intensive under din dagcreme og et cellefornyende serum som Mádara Cellular Repair Serum under natcremen.
  • Lad altid dit serum trænge ind i huden, inden du fortsætter med creme. Cremen holder på de aktive ingredienser og intensiverer effekten.

Ecocert/Cosmos – certificeret økologi

Mádaras produkter har mærket Ecocert/Cosmos, der er din garanti for ansvarlige produkter og certificeret økologi. Der er streng kontrol med de ingredienser, som produkterne indeholder. Produkterne skal fx være uden parabener, genmodificerede ingredienser, syntetiske farvestoffer og syntetiske alkoholer samt PEG-stoffer. 


Med24.dk er forhandler af produkter inden for kosttilskud, hudpleje, medicin og medicare. På siden finder du altid gode tilbud og lave priser. Du kan desuden altid opnå gratis fragt og vi yder dag til dag-levering. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?