Geo Bavicchi Terracotta Sprouter - 1 stk

1
Se alle produkter fra Geo Bavicchi
Varenummer: 16274

Geo Bavicchi Terracotta Sprouter - Innovativt bakkesystem til dine spirer

Dette dekorative spiresystem er lavet af rent brændt ler og er 100% naturmateriale. Geo Bavicchi Terracotta Sprouter giver dine spirer de bedste vækstbetingelser, da det innovative afstandssystem gør det muligt at regulere mængden af lys og mørke. Ydermere kan bakkerne stå alene eller stables, så du selv kan justere mængden af spirer. På grund af terracottaens hurtige fordampning af vand, kan det finde sted, at beholderen tørrer ud og herved også spirerne. Dette vil kun opstå på MEGET varme dage. For at løse dette problem, lægges et rent og fugtigt viskestykke over hele beholderen. Dette skyldes at viskestykket tillader spirerne at ånde.

Denne Geo Bavicchi Terracotta Sprouter måler 15,5 x 15,5 x 27 cm.

Anvendelse

Udblød de ønskede spirefrø efter instruktion på den specifikke sort. Sæt gerne terracotta beholderen i blød i et døgn inden den skal i brug, på den måde kan den suge fugtighed til sig og give spirerne de bedste vækstbetingelser. Fordel frøene i Sprouterens bakker i et jævnt lag og sæt dækslet på toppen. Lad nu dine spirer gro, hvorefter du kan høste dem fra én eller alle bakkerne.

I videoen herunder kan du se hvordan du bruger Geo Bavicchi Terracotta Sprouter:


Indhold: 1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Geo Bavicchi
Varenummer: 16274

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.