Ma-Mam

Ma-Mam er udviklet af Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, som er ernæringsekspert med speciale i mad til babyer og småbørn. Netop derfor kan du være sikker på, at grøntsagsmosen fra Ma-Mam indeholder den helt rigtige sammensætning af næringsstoffer, vitaminer og mineraler til dit barn. Læs mere om Ma-Mam her.

7 Produkt(er)

Ma-Mam – ernæringsrigtig og økologisk grøntsagsmos

Ma-Mam er en frysetørret, ernæringsrigtig og økologisk grøntsagsmos udviklet af en kvinde ved navn Kirsten, som er ernæringsekspert med speciale i mad til babyer og småbørn. Babyer har en lille mavesæk, der ikke rummer så meget mad ad gangen, hvilket stiller store krav til deres mad, så de får de bedste betingelser for vækst og udvikling. Og netop derfor har Kirsten udviklet Ma-Mam grøntsagsmos, som er sammensat af gode og næringsrigtige grøntsager, som sikrer, at dit barn får en masse gavnlige vitaminer, mineraler og ikke mindst en god smag.

Alle varianter af Ma-Mam grøntsagsmos indeholder blot grøntsager, lidt frugt og en mild, dansk rapsolie – og intet andet! Der er både taget højde for, at Mamam grøntsagsmos indeholder dén mængde energi, som sundhedsstyrelsen anbefaler, og er samtidig produceret i Danmark med primært skandinaviske, økologiske råvarer.

”Kom grønt fra start”

Ma-Mam er, udover at være en ernæringsrigtig kilde til næringsstoffer, vitaminer og mineraler, en god måde at introducere grøntsager på. Hvis dit barn stifter bekendtskab med grøntsager, inden de er fyldt et år, vil det nemlig, ifølge Kirsten, øge sandsynligheden for, at dit barn har lyst til grøntsager, når det bliver ældre.


Ma-Mams sortimentet inkluderer:


Ma-mam Grøntsagsmos Broccoli

Denne variant af Mamam grøntsagsmos indeholder bl.a. kartoffel, broccoli og pære og har en blød konsistens, som er ideel til din baby over 4 måneder. Kartoffel er både en god kilde til c-vitamin og giver en god mæthed.

Ma-mam Grøntsagsmos Gulerod

Mamams grøntsagsmos med nøgleingrediensen, gulerod, indeholder bl.a. kartoffel, pastinak og gulerod, som giver op til 8 portioner grøntsagsmos, når det tilsættes kogende vand.

Ma-mam Grøntsagsmos Ærter

Grøntsagsmosen med smag af ærter indeholder bl.a. kartoffel, ærter og æble, som giver en dejlig smag og en lækker, blød konsistens.

Ma-mam Grøntsagsmos Sampak

Sampakken fra Ma-Mam indeholder alle tre varianter af grøntsagsmos og er derfor ideel til dig, der vil afprøve de forskellige varianter eller blot vil variere smagene for dit barn.

Sådan gør du:

  1. Dosér efter dit barns appetit for at undgå madspild.
  2. Tilsæt kogende vand 1:3 eller indtil, at mosen har den ønskede konsistens
  3. Rør godt rundt
  4. Servér grøntsagsmosen med en ske, når den har den rette temperatur

Køb de økologiske og næringsrigtige varianter af grøntsagsmos fra Ma-Mam hos Med24.dk. Hurtig levering og skarpe tilbud.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.