L'Oréal Studio Line

4 Produkt(er)

L'Oreal Studio Line for professionel hårstyling hjemmefra

Hvis du går efter at sætte en knivskarp frisure, hvor håret bliver siddende som det skal hele dagen, så er L'Oréal Paris Studio Line brandet for dig. Studio Line serien består kvalitets stylingprodukter til håret, såsom hårvoks-, spray og clay, der hjælper dig med at skabe lige præcis det udtryk, du går efter, hvad enten det er et rent eller et messy look. I sortimentet finder du blandt andet L'Oréal Studio Line Remix Fibre Paste, der giver struktur, tekstur og et fleksibelt hold, samt L'O'réal Studio Line Mineral & Control Invisible Clean Gel, der giver et ekstra stærkt hold og et mat finish til håret. Du finder også L'Oréal Studio Line Go Create Ultra-Precise Spray, som er en kraftig hårspray med pumpe, der gør det muligt at opnå en stærkt og præcis fiksering af hårstråene, eller den lettere hårspray L'Oréal Studio Line Fix & Style Fixing Spray Strong, der modvirker glans og giver et stærkt men bevægeligt hold. 

Studio Line sortimentet er udviklet af L'Oréals egne professionelle håreksperter, så du kan opnå resultater af salon-kvalitet. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.