L'Oréal Revitalift

17 Produkt(er)

L'Oréal Revitalift - avanceret anti-age hudpleje til moden og rynket hud

Revitalift fra L'Oréal Paris er en effektiv serie af hudplejeprodukter formuleret med anti-rynke ingredienser, der har dokumenteret effekt på moden og aldrende hud. Hvad enten du døjer med tab af elasticitet, slaphed eller træt og rynket hud, så findes der et Revitalift produkt til dig. 

Revitalift Classic og Revitalift Filler

Classic-produkterne fra Revitalift er udviklet til at genoprette hudens spændstighed og tekstur, så du opnår en glat og fast overflade med en mere ungdommelig udstråling. Produkternes formler er berigede med blandt andet pro-retinol og plantebaseret fibroxyl, der arbejder aktivt i hudlagene, så tegn på aldring reduceres, og rynker udglattes indefra. Prøv for eksempel den energigivende dagcreme Revitalift Red Cream eller den klassiske Revitalift Day Cream i kombination med Revitalift Night Cream og Revitalift Eye Cream

Hvis dit ansigt mangler substans og volumen, og du oplever, at huden synes slap og hængende, så er Revitalift Filler måske serien for dig. Produkterne her er baseret på hyaluronsyre, der kan binde op til 1000 gange sin egen vægt i vand til huden, og er en effektiv anti-age ingrediens. Det fugtgivende aktiv udfylder huden indefra, så rynker og linjer udglattes, og din hud føles mere fyldig og fast. Fra serien kan du prøve Revitalift Filler Serum i kombination med L'Oréal Revitalift Filler Day Cream og Revitalift Filler Night Cream. Har din hud brug for et produkt med en ekstra kraftig filler-effekt, kan du med fordel prøve L'Oréal Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum eller L'Oréal Revitalift Filler Ampuller, der virker som en intensiv 7-dages fugtkur. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.