L'Oréal Paris Makeup

61 Produkt(er)

L’Oréal Makeup – mascara, foundation og læbestift af højeste kvalitet!

Igennem mange år har L’Oréal været blandt verdens førende kosmetikbrands, hvor både hudpleje, hårpleje og makeup gør det muligt for alle at vise sin naturlige skønhed hver eneste dag. Her hos Med24.dk har vi samlet L’Oréal Makeup, så du nemt og overskueligt kan finde de produkter, der skal være en del af din rutine.

I det store udvalg finder du blandt andet hudtone-korrigerende foundations, mange forskellige slags mascara, glamourøse øjenskygger og de fineste læbestifter i diverse farver, som er med til at fuldende dit makeuplook til enhver anledning. Så uanset om du er til festlige og farverige looks, sofistikerede udtryk eller et naturligt hverdagslook, vil det være muligt at finde makeup, som hurtigt bliver uundværligt.

Find din perfekte farve med True Match fra L’Oreal

Alle har forskellige hudtoner med en unik undertone. Derfor har L’Oréal Makeup sammensat en fantastisk kollektion af makeup, som matcher din individuelle hudtone til perfektion – de kalder den True Match! Den består af essentielle produkter til en daglig makeup-rutine, som gerne skal fremstå så naturlig som mulig. Du kan blandt andet finde dit perfekte match af L’Oréal Paris True Match Foundation, en fugtgivende foundation med medium dækkeevne, L’Oréal Paris True Match Perfecting Powder, som sikrer en jævn og mat hud hele dagen og i L’Oréal Paris True Match Blush, der fås i 4 forskellige, skønne farver.

L’Oréal Makeup Mascara - sæt fokus på dine øjne

Sloganet “Because We’re Worth It” vækker garanteret genklang hos mange. Det forbindes med produkterne fra L’Oréal, og selvfølgelig også med deres brede udvalg af mascara. Dine øjenvipper fortjener nemlig masser af kærlighed og opmærksomhed, hvilket blandt andet sikres ved brug af mascara. Hos Med24.dk kan du se dig om i de mange forskellige mascaraer, som hver og en kan være med til at opfylde dine vildeste vippe-drømme.

Med den populære L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara opnår du den flotteste bue af separerede, voluminøse og kulsorte øjenvipper, som i den grad fremhæver din øjenfarve. Du kan også opnå uimodståelig længde med L’Oréal Paris Telescopic Mascara eller smukke bambi-øjne med L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye Waterproof Mascara. 


Gå på opdagelse i det store udvalg af makeup fra L’Oréal lige her hos Med24.dk. Vi har hurtig levering og fri fragt fra 249,-, så de skønne produkter kan komme hjem til dig i en fart.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.