L'Oréal Men Expert

44 Produkt(er)

L'Oréal Men Expert - plejeprodukter for ham til krop, ansigt, hår og skæg

L'Oréal Paris Men Expert er en serie af lækre plejeprodukter specielt formulerede til mænd og tilpasset den moderne mands behov. Men Expert serien er udviklet med det formål, at gøre hans daglige hudplejerutine så nem, hurtig og effektiv som muligt, fordi det er vigtigt at passe godt på huden, også selvom du er mand. I sortimentet finder du både hudpleje-, skæg-, og stylingprodukter til absolut alle hudtyper - også dig med særligt følsom eller uren hud. 

Multifunktionelle produkter, der kan bruges på flere måder

L'Oréal ved, at du som mand gerne vil hurtigt gennem din plejerutine og videre med din dag. Af denne grund er mange af produkterne formulerede med smarte formler, der har flere egenskaber, så produktet kan bruges på flere måder. For eksempel vil en showergel både kunne bruges til krop, ansigt, hår og skæg. På denne måde bliver det let at opnå en perfekt hud og en ren krop, selvom du har travlt om morgenen. Barbering spiller en helt central rolle i mandens liv, så du finder i sortimentet naturligvis også diverse barberingsprodukter såsom barbergel og after shave, så du kan opnå skarpe resultater og bevare en sund hud. Produkternes formler har behagelige teksturer, maskuline dufte og indeholder aktive ingredienser, der passer godt på din hudtype.

Hudpleje til daglig brug af mænd med alle hudtyper

I udvalget af hudplejeprodukter finder du flere miniserier, således at du kan prøve den, der passer bedst til lige præcis din hud. Nedenfor kan du læse mere om hver miniserie, og se et udpluk af nogle af de mest populære produkter fra Men Expert. 

  • Hydra Energetic - er en serie af produkter udviklet til ham med hud, der virker træt, trist og tør. Produkterne er beriget med opfriskende og fugtgivende aktiver, der giver dig en god start på morgenen og bevarer en frisk og sund hud hele dagen. Herunder finder du blandt andet den populære dagcreme L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser i 50 ml eller 100 ml, den uundværlige Men Expert Hydra Energetic Face Wash Gel og Men Expert Hydra Energetic Eye Roll-On, der fungerer lidt som en øjencreme, som vækker trætte øjne og giver en frisk udstråling. 

  • Hydra Sensitive -  en serie af fugtgivende plejeprodukter til manden med mere følsom hud. Formlerne er gjort ekstra milde og hudvenlige, så du undgår irritation såsom rødme, kløe og knopper. Her finder du blandt andet Men Expert Hydra Sensitive Moisturiser fugtighedscremen samt Men Expert Hydra Sensitive Shaving Gel, der sikrer en behagelig barbering og forebygger gener dag efter dag. 
 
  • Hydra Power - er egnet til dig der oplever, at huden synes meget tør, stram og generelt ubehagelig. Her finder du blandt andet Men Expert Hydra Power Moisturiser, som er en dagcreme, der tilfører uden intens fugt og fjerner følelsen af ubehag ved at genoprette hudens fugtbalance og beskyttende barriere. 

  • Pure Carbon - en serie udviklet specielt til ham med uren hud, der ønsker at reducere urenheder, bumser og overskydende talg. Formlerne er blandt andet beriget med absorberende kul og andre gode aktiver, der har god effekt på urene hudtyper og efterlader ansigtet med en mat ensartet overflade. Sammensæt for eksempel en plejerutine med Men Expert Pure Carbon Daily Face Wash Gel ansigtsvask og Men Expert Pure Carbon Daily Care Moisturiser dagcremen. 

Du kan derudover prøve den populære Men Expert Vita Lift 5 Hydrating Cream, som er en anti-age ansigtscreme til mænd, der bekæmper hele 5 tegn på synlig aldring, så du kan få din ungdommelige charme tilbage. Udforsk desuden udvalget af effektive deodoranter - vi garanterer, at du kan finde en variant der passer til dine behov og din livsstil. 

Men Expert Barberclub plejer skæg og styler hår

Under Men Expert finder du også brandet Barberclub, som er en miniserie fyldt med skønne produkter, der plejer både kort- og langt skæg samt holder håret på plads, så du kan opnå en skarp frisure. Produkterne er berigede med æteriske olier fra blandt andet cedertræ, der giver en varm og mandlig duft. Den perfekte serie til manden, der går op i sig selv og gerne vil pleje sit skæg optimalt uden at skulle give en formue. Du kan blandt andet prøve Men Expert Barber Club Beard & Face Moisturiser samt Men Expert Barber Club 3-in-1 Wash beard, face & hair, som er musthave produkter til den travle mand! Leder du efter et hårstylings produkt kan du med fordel udforske Clean Cut Defining Paste, Messy Hair Molding Clay, Slicked Hair Fixing Wax eller Beard & Hair Styling Cream alle fra Barberclub. 

Køb dine L'Oréal Men Expert produkter hos Med24.dk - altid billige priser, hurtig levering og mulighed for gratis fragt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.