L'Oréal Elvital

Elvital er en hårplejeserie, som har alt hvad håret begærer inden for shampoo, balsam og styling. Find produktet til din hårtype og få et smukt og lækkert hår til næsten ingen penge. 

Om Elvital | Hvilket Elvital produkt skal jeg vælge? 

51 Produkt(er)

L'Oréal Paris Elvital shampoo, balsam, hårkur og styling til alle hårtyper

Elvital er en hårplejeserie fra L'Oréal Paris, der har eksisteret helt siden 1971, og som efterfølgende er blevet udvidet med utallige produkter, der har hjulpet kvinder over hele verden med at få- og vedligeholde et smukt, lækkert og ikke mindst sundt hår. Uanset hvilken hårtype du har, hvad pengepungen siger, og om du er på jagt efter en shampoo eller en hårkur, så findes der med garanti et Elvital produkt til dig. Elvitals formularer er udviklede til perfektion, og indeholder kun de bedste ingredienser til dit hår. I hårplejeprodukterne formler finder du for eksempel vitaminer, frugtekstrakter, planteolier, rensende ler og endda perle-pulver, der alle er med til at pleje dit hår i dybden og give det den udstråling, du går efter. Elvitals formler er gjort så lækre så muligt, så konsistensen altid er behagelig og håret efterlades velduftende efter hver eneste vask. Under Elvital finder du over 10 forskellige miniserier, som alle er skræddersyede til specifikke hårtyper, så du kan sammensætte den plejerutine, der imødekommer dit hårs behov. Elvital er det perfekte mærke for dig, der gerne vil forkæle dit hår med kvalitetsprodukter, men til en meget overkommelig pris!

Hvilket L'Oréal Elvital produkt skal jeg vælge?

Med Elvitals brede produktudvalg, kan det være svært at finde ud af, hvilken serie eller hvilket produkt, du skal vælge. Derfor har vi lavet en lille guide, der kan hjælpe dig til at finde ud af, hvilke serier der passer til din hårtype. Hver shampoo og balsam kommer i flere forskellige størrelsesvarianter, så du også kan finde den, der passer bedst til dit forbrug. Desuden finder du også i flere af miniserierne lækre hårmasker og stylingprodukter, som du med fordel kan bruge i din daglige hårplejerutine. Udforsk sortimentet herunder. 

Til normalt og trist hår: Elvital Multivitamin og Nutri Gloss

Når det skal gå hurtigt om morgenen kan du prøve Elvital Multivitamin 2 in 1 Shampoo, der både fungerer som en rensende shampoo og en plejende balsam i én. Døjer du med kedeligt og livløst hår, der altså bare mangler lidt ekstra glans? Så kan du med fordel prøve Nutri Gloss Shampoo og Balsam, der ved hjælp af styrkende proteiner og lysreflekterende perlepulver giver dit hår en fantastisk udstråling og en lækker tekstur, så det bliver nemt at style. Perfekt på de dage, hvor du bare er træt af dit hår. 

Elvital Extraordinary Oil og Extraordinary Coconut Oil til tørt hår

Har du tørstigt og dehydreret hår, der desperat trænger til ekstra fugt og pleje? Så kan du overveje at prøve Extraordinary Oil serien fra Elvital. Produkterne er beriget med enormt nærende planteolier, der trænger ind i hårstråene for at tilføre fugt, så håret igen bliver smidigt, blødt og lækkert, helt uden hverken at fedte eller blive tynget ned. Prøv blandt andet Elvital Extraordinary Oil Shampoo, Extraordinary Oil Coconut Balsam beriget med kokos eller den dybdenærende Elvital Extraordinary Oil Mask med jojobaolie. Fra serien finder du også en lækker Elvital hårolie, der både kan bruges til pleje samt til styling. Køb Elvital Extraordinary Oil Treatment eller Extraordinary Oil Treatment Coloured Hair.

Til dig, der vil have langt hår: Elvital Dream Length

Bliver du ofte nødt til at gå til frisøren, fordi dit hår hurtigt bliver spaltet og slidt i spidserne? Så Er Elvital Dream Length serien for dig. Her er produkterne formulerede med plejende ingredienser, der holder håret sundt og forebygger knækkede hårstrå, så du kan gro dit hår langt og smukt. På den måde sparer du også penge, fordi du ikke behøver bliver klippet så ofte! Prøv L'Oréal Elvital Dream Length Shampoo, Dream Length Balsam eller den enestående Elvital Dream Length No Hair Cut Cream og mærk selv forskellen. 

Til skadet og svækket hår: Elvital Anti-Breakage og Total Repair 5

Hvis dit hår er slidt, og hårene knækker, når du reder det igennem, så kan du med fordel prøve produkterne fra Elvital Anti-Breakage serien eller Total Repair 5 Shampoo og Balsam. Anti-Breakage er en bestseller serie, der er udviklet til at reparere og genopbygge skadet og ødelagt hår, så det kan blive sundt og stærkt igen. Prøv Elvital Anti-Breakage Shampoo, Anti-Breakage Balsam og Anti-Breakage Mask hårkuren, til meget slidt hår. Brug gerne produkterne sammen for den bedste effekt. 

Til farvet hår: Elvital Color-Vive og Color-Vive Purple

Hvis du har striber eller helt farvet hår, kan det være svært at vedligeholde farvens udstråling og glans mellem farvehandlinger. Derfor har L'Oréal udviklet Elvital Color-Vive serien, som består af produkter, der vasker uden at slide, forsegler farven i hårstråene og beskytter den mod at falme ved hjælp af UV-filtre. Fra denne serie kan du med fordel kombinere Elvital Color-Vive Shampoo, Color-Vive Balsam og Color-Vive Mask. I serien finder du også en silver shampoo og hårkur, der fjerner uønskede gule og orange toner fra blond hår, så det får et mere gråligt skær. Køb Elvital Color Vive Purple Shampoo og Purple Mask

Til tyndt og fint hår: Elvital Fibralogy og Full Resist

Mangler dit hår fylde, substans og tykkelse? Så har Elvital løsningen til dig. Du kan for eksempel prøve den genopbyggende Full Resist Shampoo, Balsam og Power Mask, der understøtter et stærkt og modstandsdygtigt hår, eller de populære produkter fra Fibralogy ferien. Fibralogy produkterne benytter en innovativ teknologi til at give dig tykkere hårstrå over tid, så håret får mere volumen helt uden at blive tynget ned. Prøv Elvital Fibralogy Shampoo sammen med Elvital Fibralogy Balsam

Til fedtet hår: Elvital Extraordinary Clay

Hvis du gerne vil slippe for fedtet hår men samtidig undgå, at dit hår tørrer ud fra hyppig hårvask, så er dette serien for dig. L'Oréal har nemlig formuleret et shampoo- og balsam sæt, der er tilsat 3 typer naturligt rensende ler, der absorberer talg fra hovedbunden og bevarer en frisk følelse i håret i op til 3 døgn, uden at håret tørrer ud eller fedter. Prøv den innovative Elvital Extraordinary Clay Shamoo og Balsam lige her. 

Køb din foretrukne Elvital shampoo og balsam hos Med24.dk - altid gode tilbud, billige priser og mulighed for gratis levering!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.