L'Oréal Elnett

6 Produkt(er)

Elnett fra L'Oréal Paris holder din frisure på plads med klassiske hårsprays

Elnett er en serie af hårstylingsprodukter, nærmere betegnet hårsprays, fra L'Oréal Paris, som gennem årtier har gjort det nemmere for kvinder verden over at sætte håret, præcis som de vil have det. Du kender med sikkerhed den ikoniske guldfarvede Elnett hårlak, som med god grund er blevet en international beautyfavorit! Hvad enten du går efter en avanceret opsætning, langvarige krøller eller en rodet knold, er Elnett brandet for dig. I sortimentet finder du hårsprays af forskellige styrker og i forskellige størrelser, så du kan finde det produkt, der passer dig bedst. 

Let at bruge, let at udrede

Elnetts formler er gjort super lette, og alle spraydåserne er designede med en praktisk mikrodiffuser, der sikrer, at formlen spredes jævnt i dit hår, så du aldrig skal døje med klistrede eller stive hårtotter, der filtrer og ikke kan redes ud. Ønsker du at re-style dit hår, kan du derfor blot rede håret igennem et par gange, og sætte det på ny. Nemmere bliver det ikke! Uanset hvilken styrke du vælger, efterlades håret fleksibelt og bevægeligt, samtidig med at din frisure holder sig på plads hele dagen og aftenen med. 

Hårsprays der matcher dit behov

Mangler du en god hårspray til en meget overkommelig pris, så kan du roligt prøve en af Elnett hårspray varianterne. Den ikoniske L'Oréal Elnett Strong Hold Hairspray, som giver et kraftigt men fleksibelt hold, fås blandt andet i 4 forskellige størrelser på 250 ml, 300 ml, 400 ml og 75 ml - en praktisk rejsestørrelse, som du altid kan have med i tasken til nødsituationer. Produktet kan bruges af absolut alle hårtyper til alle former for frisurer. Har du flyvsk og kruset hår kan du med fordel prøve Elnett Oil Precious-Care Strong Hold Hair Spray, hvor den originale formel er beriget med nærende olie, der beskytter og plejer håret, samtidig med at holde det på plads. Har du brug for et endnu stærkere produkt til indviklede opsætninger, der skal holde ekstra længe, kan vi anbefale Elnett Volume Extra Strong Hold Hair Spray, som også er god til langt og tykt hår. 

Køb din L'Oréal Elnett hårspray billigt hos Med24.dk - altid gode tilbud og mulighed for gratis fragt fra kun 200,-

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.