L'Oréal Age Perfect

3 Produkt(er)

L'Oréal Age Perfect giver huden en fornyet vitalitet

I takt med at alderen stiger, er det meget almindeligt, at huden mister liv, glød og vitalitet. Derfor er det dog ikke en selvfølge, at du skal leve med en trist og træt hud. Age Perfect er en serie af hudplejeprodukter fra L'Oréal til kvinder med mere moden hud, som hjælper dig med at genvinde din ungdommelige glød på ny. 

Age Perfect Cell Renaissance og Age Perfect Golden Age

I udvalget finder du forskellige cremer og serummer, som alle er beriget med ekstrakter fra sort trøffel og fermenteret te, der begge er rige på polyfenoler og B-vitamin. Disse stoffer går ind og understøtter den naturlige celledannelse, så huden fornyes og dens struktur forbedres. Brug produkterne sammen i din daglige hudplejerutine for at opnå en blød, spændstig og fast hud, der synes strålende sund og fuld af liv. Hvis Age Perfect lyder som noget for dig, så kan du med fordel sammensætte din ønskede kombination af de effektive produkter. Brug for eksempel L'Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance serum, L'Oréal Age Perfect Cell Renaissance dagcreme, L'Oréal Age Perfect Cell Renaissance natcreme og L'Oréal Age Perfect Eye Cream sammen for at opnå de bedste resultater. Hvis du ønsker ekstra liv i kinderne, kan du også prøve Golden Age produkterne, som er beriget med et pæonekstrakt, der understøtter hudens naturlige glød samt rosa pigmenter, der giver huden en smuk udstråling. Køb L'Oréal Age Perfect Golden Age Day Cream dagcreme om morgenen og Age Perfect Golden Age Night Cream til natten. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.