Löwengrip

Löwengrip

Löwengrip tilbyder kvalitetsprodukter i topklasse, der egner sig til selv den mest følsomme hud og hårbund. Produkterne, der både er praktiske og flotte at se på, giver øjeblikkelige og holdbare resultater. Læs mere om Löwengrip. 

1 Produkt(er)

Löwengrip care & color - nænsom pleje til følsom hud og hårbund

Det fantastiske hudplejebrand tilbyder produkter, der omfavner sensitiv hud, hårbund og hår helt i dybden. Alt er produceret fra start til slut hos producenten i Sverige, i samarbejde med førende kemikere og ved hjælp af miljøvenlige produktionsmetoder. 

Historien bag Löwengrip

Brandets hovedaktør er Isabella Löwengrip, en af skandinaviens mest kendte bloggere, der i en tidlig alder udviklede en interesse for skønhed. I flere år havde hun selv døjet med svær akne og allergier, som gjorde det besværligt at finde produkter, der imødekom hendes specifikke behov.

Passionen for at skabe nænsomme produkter for hud og hovedbund blev herfor starten på en række effektive produkter af brandet Löwengrip, som til enhver tid er i stand til at skabe den balance og pleje sensitiv hud behøver. Brandet kan dog lige såvel tage hånd om en normal hud, som den kan styrke den følsomme.

Tilpasset det nordiske klima
Ethvert hud- og hårplejeprodukt er hertil skræddersyet det nordiske klima, hvor vind, sol, kulde og tørke ofte medfører en tør og generet hud. I dag findes der over 60 produkter i serien, som alle har det formål at løse dit hudproblem, uanset hvilket du har.  

Specielle formularer og avanceret testning

Löwengrip er skaberne bag de mange specieludviklede opskrifter, som er udviklet sammen med forbrugere og teknikere gennem velovervejet kommunikation og feedback. Enhver sund, aktiv og gavnlig ingrediens er derfor nøje udvalgt og produceret i Sverige.

Før enhver creme, facial mist eller shampoo sættes på hylderne gennemgår de ligeledes en avanceret test, som garanterer et troværdigt, virkningsfuldt og 100% cruelty-free produkt.

Alt hudpleje er herunder dermatologisk testet. Resultatet er cremer, makeupfjerner og anden pleje, som er i stand til at fugtgøre, styrke, beskytte og pleje alt efter det din hud og hår kræver, og alt efter hvor i verden du befinder dig.

Miljøvenlige pleje
Det er for Löwengrip ikke blot vigtigt at ethvert produkt imødekommer sjæl og behov. Det er mindst lige så vigtigt at vores planet og miljø behandles på den mest ansvarlige eller miljørigtige vis. Hudplejen er både bæredygtig og udført via miljøvenlige produktionsmetoder.  

Køb Löwengrip hos Med24.dk

Ønsker du makeupfjerner, cremer og anden personlig pleje, der virkelig lever op til det der loves, så er Löwengrip det mærke, du uden tvivl bør kaste blikket over. Hos Med24.dk er vi derfor stolte af at være officiel forhandler af det anerkendte og utrolig populære brand, der tilbyder skudsikker pleje fra top til tå.

Hos os finder du tillige de stilrene emballager, indeholdende specielle formularer, til masser af gode priser. Din optimale hudpleje fås desuden med mulighed for hurtig levering og fri fragt!  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.