Loacker

4 Produkt(er)

Loacker - en familiehistorie af sprøde og velsmagende lækkerier

Loacker blev grundlagt i 1925, hvor Alfons Loacker købte en butik og begyndte at lave lækre, sprøde vafler med cremet fyld. Lige siden har Alfons Loacker og hans børn udvidet familieforetagendet med flere skønne produkter, som nu sælges mange steder i verden. Historien om Loacker startede i Italien, men som forretningen voksede, fulgte behovet for mere plads med. Derfor blev produktionen flyttet til Tyrol, hvor Loacker også har base i dag. Loacker er et familieforetagende, hvor både 2. og 3. generation tager del i både udviklingen, den økonomiske del og firmaets bestyrelse. I dag arbejder familien Loacker for at skabe sprøde lækkerier til hele verden og endvidere sikre, at fremtidige generationer kan føre familiehistorien videre på bedste vis.

Chokolade, vafler og cremet fyld

Her hos Med24.dk har vi mange af de skønne produkter fra Loacker. Heriblandt Loacker Classic, Loacker Patisserie og Loacker Chocolate, som alle er lavet med klassiske Loacker Wafers og forskellige smage af blød, cremet fyld og dejlig chokoladeovertræk. Loacker Classic fås i 3 forskellige varianter; nemlig Vanille, Cocoa & Milk og Napolitaner, mens Loacker Chocolate kan fås i 5 forskellige udgaver. Du kan se hele vores udvalg herover!


Køb lækkerier fra Loacker nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de velsmagende produkter hurtigt kommer frem til dig.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.