Linicin

5 Produkt(er)

Linicin – holder hele familien lusefri

Linicin-serien er bestående af 6 forskellige produkter, som sikrer, at du kan holde hele din familie fri for lus. Linicin er nemlig velegnet både til voksne og børn og besidder et sikkert, men effektivt indhold, der blandt andet er fri for parabener og giftstoffer.

Hos Med24.dk finder du de enkelte produkter fra Linicin. Vi tilbyder dem både til gode priser samt med mulighed for fri fragt og hurtigt levering, så du kan slippe for al kløe, irritation og lus inden længe.  

Bekæmp og forebyg lus!

Så snart lusene har meldt sin ankomst er det vigtigt at gribe ind. Hos Med24.dk finder du derfor både Linicin luseshampoo og Linicin lusemiddel. I serien fås både behandling og forebyggelse af luseangreb.

Husk, at Linicin er: 

  • Uden parfume, alkohol og parabener.
  • Fri for allergigener og insektgifte.
  • Uden risiko for luseresistens.
  • IKKE testet på dyr.
  • Lugtfri og farveløs.
  • Kun til udvortes brug.

Hvilken Linicin bør jeg vælge?

Den grønne serie med Linicin Solution samt Linicin Plus Solution er særligt anbefalet til tykt eller krøllet hår. Derimod er den blå serie bestående af Lincin Shampoo og Lincin Plus Shampoo anbefalet til fint hår.

Anvendelse
Linicin Solution anvendes i tørt hår, hvorimod Linicin Shampoo og Kæmmebalsam benyttes i vådt hår. I løbet af få minutter vil de aktive ingredienser gribe ind og bekæmpe lusene. Når håret er fri for både luseæg og lus kan efterfølgende luseangreb forebygges med Linicin Prevent Spray i tørt hår.

Inden brug af lusekur og behandling er det vigtigt at læse brugsanvisningen til det enkelte produkt nøje. Vær særligt opmærksom på overfølsomhed overfor de enkelte stoffer samt aldersbegrænsninger. Ved overfølsomhedsreaktioner bør du ikke anvende produktet. 

Linicin Shampoo

Med shampooen hæmmes udviklingen af luseæg, mens lusene dræbes blot på 10 min. ved hjælp af de aktive ingredienser. Linicin Shampoo kan anvendes i badet af børn fra 2 års-alderen. Husk dog efterbehandling efter 9-10 dage, således enhver hovedlus er udryddet.  

Linicin Solution med kam

Med denne lusebehandling kan du skaffe dig af med lusene på 15 min samt en enkelt efterbehandling efter 9-10 dage. Behandlingen virker mod resistente lus og kan anvendes både af børn fra 6 mdr. samt gravide og ammende.

Linicin PLUS Shampoo og Linicin PLUS Solution

Linicin Plus serien er bestående af shampoo og lusekur. De har begge en dobbeltvirkende effekt, hvorpå lus og luseæg dræbes imens luseangreb forebygges i op til 3 dage efter behandling. Ofte er en enkelt behandling tilstrækkelig med disse. De kan sågar anvendes af børn fra 1 år.  

Linicin Prevent Spray

Hold lusene på afstand med denne spray, som fungerer effektivt i mindst 7 timer. Linicin Prevent Spray er et forebyggende lusemiddel, som mindsker risikoen for at blive smittet med lus. Den anvendes i tørt og lusefrit hår hos voksne og børn helt fra 2 år. 


Se hele sortimentet mod lus. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.