Lily´s Kitchen

Lilys Kitchen laver foder til kæledyr fyldt med naturlige ingredienser. En afbalanceret kost hjælper dit kæledyr med at vokse og udvikle sig. Læs mere om Lilys Kitchen lige her!

38 Produkt(er)

Bag om Lilys Kitchen

Lilys Kitchen startede for over 10 år siden, hvor Henrietta, Lilys ejer, kæmpede for at finde et foder til kæledyr, fyldt med ærlige, naturlige ingredienser. Efter at Lily blev syg og led af øm og kløende hud, begyndte Henrietta at lave mad fra bunden, som kunne pleje Lilys hud og pels. Desuden begyndte Henrietta også at undre sig over, hvorfor alle elskede kæledyr ikke kunne få poterne i det samme. Hun besluttede sig derfor at samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter om at lave de kvalitetsopskrifter til kæledyr med sunde ingredienser, som Lilys Kitchen har brugt siden. På den måde opstod Lilys Kitchen.

Lily var en typisk terrier, hun var stædig og kræsen, hvilket gjorde hende til den perfekte smagsprøver, da hun aldrig nøjedes med noget mindre end de bedste måltider. I dag laver Lilys Kitchen stadig disse opskrifter og lever efter værdierne om at alle kæledyr fortjener ordentlig mad, som heller ikke belaster planeten for meget.

Lilys Kitchen vådfoder

Lilys Kitchen laver forskelligt vådfoder til både hunde og katte. Lilys Kitchens lækre vådfoder til hunde er lavet på en komplet opskrift af økologiske ingredienser, for eksempel frisk oksekød, svinekød og kylling, men de indeholder også gulerødder, ærter og spelt. Vådfoderet er desuden tilsat botaniske urter, vitaminer og mineraler, som sikrer en sund kost til din hund. Lilys Kitchen vådfoder er ikke tilsat kødmel, benmel eller udsmeltet kød, da der kun bliver brugt frisk eller frisklavet kød.

Lilys Kitchen vådfoder til katte vil med garanti vinde din kats hjerte. Vådfoderet indeholder nemlig alt hvad din kat har brug for, for at vokse op til en sund og glad kat. Vådfoderet kan for eksempel indeholde lækkert kylling, laks, oksekød, svinekød eller rejer.

Alle Lilys Kitchen vådfoder findes også som multipakker.

Lilys Kitchen hundesnacks

Lilys Kitchen hundesnacks er spækket med ordentligt kød, såsom kylling, svinekød og fisk. Lilys Kitchen har godbidder til både voksne hunde og hvalpe, der alle har en lækker konsistens, som er nem at tygge. Godbidderne kan både bruges som snacks, træningsgodbidder, mellemmåltider eller hvis du bare vil forkæle din hund. Vær dog opmærksom på, at for mange godbidder kan give dårlig mave. 

Hvad er korrekt foder til kæledyr

Lilys Kitchen produkter er udelukkende lavet af sunde, nærende ingredienser, der ernæringsmæssigt er skræddersyet til at hjælpe med at holde dine firbenede venner i den bedste stand. Lilys Kitchen bruger kun ordentligt kød, enten frisk eller frisklavet, som er let fordøjeligt. Desuden bruger Lilys Kitchen lækre frugter, sunde grøntsager, sunde urter og planteekstrakter, som er førsteklasses produkter af høj kvalitet. 20-30% af en komplet afbalanceret kost til din hund bør komme fra planter, som hjælper dem med at vokse, udvikle sig og forblive sunde og glade. Lilys Kitchen arbejder sammen med dyrlæger og ernæringseksperter for at skabe komplette og exceptionelle opskrifter. Lilys Kitchen opskrifter er ernæringsmæssigt skræddersyet til dit kæledyrs stadie i livet, så uanset om din hund er lille eller en gylden oldie, kan du holde dem i bedste velgående.


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Lilys Kitchen produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du hurtigt kan forkæle dit kæledyr med en komplet og afbalanceret kost. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.