Lernberger & Stafsing

8 Produkt(er)

Lernberger & Stafsing - Svenske hårprodukter for ægte skandinavisk skønhed og et velplejet hår

Lernberger & Stafsing er et svensk stiftet brand, som fortsat i dag er ejet og drevet af dets stiftere, Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Sammen har de mere end 20 års erfaring i den internationale beauty branche, og bruger hver dag deres viden til hele tiden at udvide og udvikle sortimentet, som nu også indeholder dejlige hudpleje produkter.    

Brandets første produktlinje blev lanceret i 2011, og virksomheden har siden haft stor succes - især i Skandinavien. Lernberger & Stafsing formulerer nemlig alle deres produkter med inspiration i hvad de kalder Scandinavian Beauty: renhed, elegance, og ærlighed omkring produkterne. Brandet blev altså stiftet med det formål at gøre luksuriøs, eksklusiv, bæredygtig og virksom hårpleje tilgængelig for absolut alle. Derfor har Lernberger & Stafsing altid hjertet med i deres produkter, som hver især forkæler dit hår hver dag så du kan føle dig smuk indeni såvel som udenpå. Hårpleje til det moderne menneske med krop og miljø i tankerne!

Patenterede formularer - skånsomme men effektive

Lernberger & Stafsing elsker skønhed og luksus, og derfor bestræber de sig på at fremhæve det smukkeste ved dig både udenpå og indeni. Af denne grund er deres formularer alle unikke, sammensat med nøje udvalgte aktive ingredienser, der har gode indvirkninger på dit hår uden at skade hårstrå-, hud- og krop. 

Produkternes patenterede formularer, kan blandt andet have fordelene: 

  • Cruelty Free - ingen af produkterne er testet på dyr
  • Veganske - flere produkter er helt fri for animalske ingredienser
  • Parabenefri - hele sortimentet er fri for hormonforstyrrende parabener
  • Sulfatfri - ingen af de milde hårprodukter indeholder udtørrende sulfater
  • Økologiske olier - produkternes indhold af olier er af den højeste kvalitet

Hvert et produkt, der udvikles hos Lernberger & Stafsing, er formuleret af de absolut dygtigste kompetente kemikere i egne lokaler i Sverige, hvor de også produceres bæredygtigt, inden de sendes ud til os, og sælges videre til dig. 

Hvad der virkelig separerer Lernberger & Stafsing fra andre hårplejebrands, er deres helt eget LS Supercomplex, som er en grundsten i ALLE produkterne. Komplekset er rigt på vitaminer, mineraler, antioxidanter og planteekstrakter, som alle gør underværker for dit hår, for at give det et ordenligt sundhedsboost, så det bliver så sundt, skønt og optimalt beskyttet som muligt. 

Bæredygtig og lækker hår- og hudpleje til ethvert behov

Efterhånden er Lernberger & Stafsings produktsortiment blevet utroligt bredt - blandt andet fordi de ønsker, at der skal være et produkt til enhver persons individuelle behov. Derfor kan du i sortimentet finde balsamer og shampooer til enhver hårtype, lækre stylingprodukter, hårkurer og den lækre plejeserie til mænd. Prøv for eksempel en af brandets bestseller tørshampooer Dryclean, deres helt nye Hair Vitamins kosttilskud eller en lækker hårvoks. Ligegyldigt hvad du skal bruge, har Lernberger & Stafsing produktet til at forkæle dig lidt ekstra. 

De enestående produkter er alle indeholdt i den smukkeste emballage og tilsat fantastiske milde aromaer, som holder dit hår velduftende og friskt dag ud, og dag ind. 

Udforsk vores store udvalg her hos Med24 - fordi du fortjener at forkæle dig selv med den absolut bedste svenske hårpleje til gode priser. Gratis og hurtig levering hver dag!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.