Lavera Naturkosmetik


Lavera naturkosmetik fremstilles af firmaet Lavera, hvis stifter lider af en hudsygdom, der gør ham overfølsom over for sol. På en badeferie i Danmark i 1975 blev grundstenen til Lavera Naturkosmetik lagt. Her afprøvede han sin egen hjemmelavede læbebalsam, som viste sig at beskytte mod den danske sol. Det gav blod på tanden til at udvikle flere naturlige hud- og kosmetikprodukter fra planteekstrakter og andre skatte fra naturen.

Udforsk de fantastiske produktserier: 
Lavera Facial Care | Lavera Basis Sensitiv  |  Lavera Shower  |  Lavera Dental Care  |  Lavera Men  |  Lavera Make Up  |  Lavera Lips                                                 

49 Produkt(er)

Lavera Naturkosmetik - Organisk hudpleje, hårprodukter og kosmetik, som både passer på dig og naturen

Det tyske brand Lavera Naturkosmetik blev stiftet allerede i 1987 af Thomas Haase, hvor naturbaseret kosmetik og hudpleje-bølgen ligeså stille var ved at blive aktuel. I en verden fyldt med kemikalier og syntetisk hudpleje havde Haase et ønske om, at skabe produkter baseret på 100% naturlige formularer, for at fremmestille effektive plejeprodukter til absolut alle hudtyper, som samtidig havde til formål ikke at skade naturen. 

Til den dag i dag fremstiller Lavera hår, hud og make-up produkter baseret på økologiske formularer, som er udviklede af Lavera selv gennem innovative teknologier inden for naturkosmetik. Deres fantastiske produkter forhandles hele verden over. 

Fokus på innovation og naturlig effektivitet

Laveras navn kommer af det latinske ord for "sandhed", fordi Haase ønskede at være så transparent som muligt overfor den naturbevidste forbruger. Der anvendes så vidt muligt alle naturens mest skattede råvarer. 

Naturen er fyldt med urter, frugter, nødder og andre planter, som er rige på enormt meget næring samt et væld af naturaktive stoffer, der har utallige gode egenskaber. Ved at dyrke de vegetabilske ingredienser økologisk, bevares plantens aller mest autentiske form samt flest muligt at de gode næringsstoffer. På denne måde kan ingrediensernes fantastiske egenskaber trækkes ud gennem ekstrakter og olier og tilføres produktet.

Innovation og udvikling 

De økologiske formularer skabes af højt kompetente forskere og udviklere, som hele tiden arbejder på nye og innovative ingredienssammensætninger, og som konstant forsøger at optimere produkterne, således at du altid er sikret pleje af den højeste kvalitet. Af denne grund kvalitetstestes produkterne jævnligt - også ofte af uafhængige forskningsinstitutter, hvor produkternes effektivitet bekræftes. 

Bæredygtighed, dyrebeskyttelse og klimavenlighed

I og med at Laveras produkter tager udgangspunkt i naturen, bestræber firmaet sig også på at beskytte den bedst muligt. Derfor producerer Lavera sine produkter på egne fabrikker i Tyskland, hvor de kommes i klimaneutral emballage, for at sætte mindst muligt klimaaftryk i forhold til spild. Desuden er de involverede i adskillige klimaprojekter rundt på kloden. 

Du er selvfølgelig også en del af naturen, og derfor indeholder produkterne mindst mulig kemi, som kan have negative indvirkninger på din krop. Produkterne er som udgangspunkt frie fra syntetiske farve- og duftstoffer, samt silikone, parabener og mineralolier. Flere produkter er også glutenfri. Dyrebeskyttelse er ligeledes enormt vigtigt for Lavera - derfor er de involveret i global dyrebeskyttelse, ingen produkter er testet på dyr, og størstedelen af deres plejeprodukter er baseret på veganske formularer. 

Lavera er certificeret med følgende markater: 

  • Natrue-Certified - 100% godkendt naturkosmetik
  • Bio-Organic - Økologisk producerede ingredienser
  • Vegan Certified - uden brug af animalske produkter
  • Made In Germany - lokalt producerede produkter

Bredt udvalg af naturlig hud- og hårpleje samt fantastisk kosmetik

Laveras produktudvalg indeholder fantastisk hårpleje til enhver hårtype, naturlig og skånsom make-up samt hudpleje specielt udviklet til normal hud, tør hud, uren hud og aldrende hud - ja, alle hudtyper!

Udforsk alle produktserierne gennem linksne øverst her på siden. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.