Lavera NaturkosmetikLavera naturkosmetik fremstilles af firmaet Lavera, hvis stifter lider af en hudsygdom, der gør ham overfølsom over for sol. På en badeferie i Danmark i 1975 blev grundstenen til Lavera naturksometik lagt. Her afprøvede han sin egen hjemmelavede læbebalsam, som viste sig at beskytte mod den danske sol. Det gav blod på tanden til at udvikle flere naturlige hud- og kosmetikprodukter fra planteekstrakter. Laveras produkter er økologiske og skånsomme for huden, uden syntetiske tilsætningsstoffer og dufte og uden at bygge på dyreforsøg.  

Lavera serier
Baby & Børn Neutral Faces MenCare
Basis Sensitive Hair Sun Sensitive
BodySPA Trend Sensitive
Serien fremstilles i Tyskland, hvor den er den største serie inden for økologisk kosmetik og pleje. Den har i mange år kæmpet med Dr. Hauschka - en anden tysk serie - men er i de senere år trukket fra, som den foretrukne mest sælgende.

Løbende fornyelse er et af kendetegnende. Emballagen er blevet udskiftet eller helt kasseret for at tage hensyn til miljøet. Samtidig gennemgår produkterne løbende kvalitetsforbedring, med henblik på at kunne matche kundernes ønsker og behov. Alle nyheder vil løbende blive præsenteret på Med24.dk.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.