LAQ Shield

Med LAQ Shield kan du selv lave dine negle som i salonerne. Styrk dine negle og lav dem smukke med gel polish. Læs mere om LAQ shield her!

137 Produkt(er)

LAQ Shield – Dansk virksomhed, som giver smukke negle

Mange får lavet deres gel polish negle hos saloner, men med LAQ Shield kan du selv lave lige så holdbare og smukke negle som i salonerne hjemme hos dig selv. 

LAQ Shield er et dansk brand, som blev startet af en professionel negletekniker med et ønske om et billigt og enkelt brand i salonkvalitet. At du selv kunne lave dine negle smukke med gel polish, uden at skulle forbi en neglesalon, blev hurtigt en mission. 

Den dag i dag bliver visionen om gellak i salonkvalitet ført videre. LAQ Shield er ikke kun en dansk virksomhed, men også et dansk brand, hvor der bliver gået meget op i, at deres gellakker lever op til de danske standarder. 


Gellak negle, som holder i flere uger

Det kræver en stor portion tålmodighed at lægge almindelig neglelak, fordi det tager lang tid om at tørre, og før du ved af det, er det ødelagt, og du må starte forfra. Men hvad nu hvis du kunne få neglelak, som ved hjælp af en UV/LED lampe var tørt med det samme? Dette kan du opnå med LAQ Shield. 

Med gellak fra LAQ Shield kan du få negle, som holder i flere uger, og som tørrer med det samme. På denne måde er du fri for mærker i lakken, og at den skaller af efter få dage.  

Hvad er gellak?

Gellak, gel polish, gellack – det går under mange navne, men er i bund og grund en betegnelse for det samme. Gellak er en langtidsholdbar lak til negle, som skal hærde under en UV/LED lampe. På den måde kan den holde i flere uger i modsætning til almindelig neglelak. Gellak kan beskrives som en blanding af neglelak og gelé, og dette er med til at gøre det meget mere holdbart end neglelak.  

LAQ Shield laver gellakker i mange forskellige farver, så du altid kan finde en farve, som passer til dit humør eller dit fortrukne outfit.  


Kom godt i gang med LAQ Shield

At bruge gel polish er noget alle kan finde ud af, men det er vigtigt, at du har de rette redskaber til at komme i gang med LAQ Shield. 

Det du skal bruge er: 

  • Neglebåndskubber
  • Buffer
  • Prepare
  • Basecoat
  • Din udvalgte farve
  • Topcoat
  • UV/LED lampe

Du kan fjerne LAQ Shield ved at file det af igen med en grov fil, men dette er både tidskrævende, og så skal du være meget påpasselig med ikke at file ned i din egen naturnegl. Derfor anbefales det at bruge LAQ Shield Take it off og LAQ Shield Stanniol Wraps til fjernelse af LAQ Shield. Dette er en nem måde at fjerne dit gel polish, så du er klar til at lægge dit næste look. 

OBS: LAQ Shield må ikke eksponeres for sollys, da dette kan medføre at gelakken størkner! 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.