Læsø SaltCare

Læsø Saltcare er en saltholdig og mineralholdig plejeserie fra Læsø, som er baseret på en speciel væske fra saltsydningen af øens helt eget saltrige vand. Serien er særligt god for den tørre, skællende og irriterede hud. Du kan læse mere om Læsø Saltcare her!

6 Produkt(er)

Læsø SaltCare – Sydesalt til hudpleje og madlavning

I det nordlige Danmark findes en smuk lille ø ved navn Læsø. Her findes et helt specielt salt vand, som gemmer på den unikke ingrediens i Læsø Saltcare. En kæmpe passion for hudpleje og kærligheden til Læsøs vidundere blev i tidernes morgen starten på den unikke serie, der nu er bestående af shampoo, gel, creme, bodylotion, scrub, conditioner og sydesalt til madlavning.

Læso SaltCare ApS er i dag ejet af Agnete Schrøder, der i samarbejde med familie og professionelle sparringspartnere udvikler kvalitetsprodukter af Læsøs famøse salt. 

Unik ingrediens fra Læsø

Ideen til Læsø Saltcares plejeserie opstod, da familien Schrøder havde hørt om saltsydningen på Læsø, som efterlod et restvand, familien mente måtte gemme på de gavnlige egenskaber saltholdigt vand har vist sig at have for den plagede hud.

Når der sydes salt på Læsø, vil der under processen fremkomme en mineralholdig og saltholdig restlage, som i dag udgør den vigtigste ingrediens i Læsø Saltcares anmelderroste hud- og hårplejeprodukter. Sydesalten er desuden helt udsøgt til madlavning.  

Godt for huden

De fleste har oplevet, hvorledes saltvand kan have en god virkning på huden. Røde, tørre pletter kan forsvinde, kløe og hudsygdomme som psoriasis kan lindres, alt sammen mens huden efterlades blød og lækker. Det er netop en høj saltkoncentration og de naturlige mineraler i Læsø SaltCare produkterne, som har den dokumenterede positive virkning på tør hud samt skællende og irriteret hud.

Salten i serien er både i stand til at desinficere og fremme helingsprocesser. Har man blandt andet tør hud, små sår eller rifter kan salten rengøre, således bakterier undgås og gener som kløe forsvinder. Salt er ikke blot den perfekte hudpleje, men også hårpleje, derfor er serien ligeledes bestående af en shampoo og conditioner.

En håndsrækning til alle hudtyper
Hud- og hårplejeserien fra Læsø Saltcare er udarbejdet i samarbejde med farmaceuter og dermatologer. Med Læsø Saltcare gås der nemlig aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller virkning. Brandet arbejder deslige på at kunne skabe produkterne under så vidt mulige økologiske rammer.

Både hudpleje og salt indeholder de gavnlige mineraler og egenskaber, som Læsø salt er særlig kendt for. Der er hertil lagt speciel vægt på at udvikle skånsomme og naturlige præparater, således alt shampoo og creme fra Læse Saltcare er velegnet enhver hudtype – ikke mindst den tørre, røde og plagede hud.  

Køb Læsø SaltCare hos Med24.dk

Trænger din hud til en kærlig og hjælpende hånd? Måske mangler du den helt rette smagsgiver til din madlavning? Hos Med24.dk forhandler vi Læsø Saltcare, som byder på flere spændende produkter, der er særligt rost blandt dem, som døjer med en sart og irriteret hud. Nedenfor kan du høre kort om nogle af kundefavoritterne.

Læsø Saltcare Creme

Cremen fra Læsø Saltcare indeholder 50% restlage. Denne er ideel får både ansigt og hænder, der er tørre og skællende. Cremen efterlader huden blød, fugtet og velplejet helt uden at fedte!

Læsø Saltcare Shampoo

Shampooen fra Læsø Saltcare indeholder omtrent 7% restlage samt de samme naturlige mineraler, der er at finde både i gel og creme. For personer, der lider af tør, kløende eller skællende hårbund, er shampooen en fantastisk håndsrækning. Den egner sig til alle hud- og hårtyper.

Vibeke Nielsen har givet 5 stjerner og skriver blandt andet; “Super lækker shampoo til en hovedbund med psoriasis.” 

Læsø Saltcare Gel

Læsø Saltcare gel er en utrolig saltholdig gelé på 77% restlage. For de tørre hudområder, den revnede og sprækkede hud eller irriterede hårbund er gelen en effektiv kur. Du kan blandt andet anvende den natten over. Den hverken fedter eller lugter og efterlader en fin salthinde på huden, som både fungerer beskyttende og rensende. 

Læsø Sydesalt

Læsø Saltcare Sydesalt fås både i poser af 60g, 200g og 500g. Den urafiinerede havsalt er fremstillet i åbne jernpander, som fyres op af øens eget brænde. Salten fra Læsø tørres først i flettede vidjekurve, før den med sit flotte logo sendes ud på hylderne og senere bliver stillet kærligt i diverse husholdningers køkkenskabe. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.