Lactocare Baby

2 Produkt(er)

Lactocare Baby - mælkesyrebakterier + Vitamin D

Miljøbillede af Lactocare BabyFra det øjeblik en baby åbner øjnene, bliver de eksponeret for millioner af nyttige bakterier, der begynder at arbejde i deres tarmsystem.

Lactocare er blevet inspireret af denne naturlige proces, og har derfor udviklet en række produkter med mælkesyrebakterier, som er egnede til både mor og barn fra graviditeten og videre gennem barnets første leveår. 

Når barnet er to uger gammelt, kan Lactocare Baby bruges for at sikre tilstrækkeligt D-vitamin, mens Lactocare Kids er en daglig tyggetablet, der støtter barnets sundhed gennem barndommen. 


Sundhedsstyrelsens anbefaling om D-vitamin

Når huden eksponeres for sollys (UVB-stråling), producerer kroppen D-vitamin. D-vitamin spiller en central rolle ved at hjælpe kroppen med at optage kalk, hvilket er nødvendigt for knogler og muskler. 

I vinterhalvåret er det begrænset, hvor meget D-vitamin vi får fra solen. Derfor har sundhedsstyrelsen lavet anbefalinger om, at der indtages 5-10 µg D-vitamin fra oktober til april. Nogle særlige grupper er dog anbefalet at få D-vitamin hele året og deriblandt børn under 4 år. Her er anbefalingen at de får 10 µg D-vitamin hele året rundt, fra de er 2 uger gamle, til de er 4 år. 

Ved at bruge Lactocare Baby, får dit barn sit daglige tilskud ved at indtage 5 dråber dagligt svarende til 10 µg D-vitamin. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.