Lactanon

Køb Lactanon tabletter her! Lactanon er laktaseenzym piller, der kan nedbryde laktose. Tabletterne er velegnede til dig, som gerne vil undgå mavesymptomer og gener forårsaget af laktose. Bliv klogere på Lactanon her! 

Alt om laktoseintolerans | Sådan virker Lactanon | Vejledning & dosering

2 Produkt(er)

Hvad er laktoseintolerans?

Lactanon er velegnet til personer med laktoseintolerans, som ikke kan nedbryde og fordøje mælkesukker i tarmen. Men hvad er laktoseintolerans egentlig? Det kan du blive meget klogere på her! 

Nedbrydning af mælkesukker

Mælk har været en vigtig del af kosten i Nordeuropa siden, at man begyndte at holde husdyr for 7.000-10.000 år siden. Mælk har desuden mange næringsstoffer, som er værdifulde for vores kroppe. Mælk indeholder mælkesukker, der også bliver kaldt for laktose. Mælkesukker er et disakkarid, hvilket betyder at laktose består af to sukkermolekyler. For at kunne optage mælkesukker i kroppen, skal mælkesukkeret nedbrydes til enkelte sukkermolekyler i tarmen af et enzym ved navn laktase. 

Symptomer på laktoseintolerans

Mangler du laktase i tarmen, kan du ikke fordøje/nedbryde laktose. Dette kan give flere ubehagelige symptomer i forbindelse med indtagelse af laktose 15 minutter til 6 timer efter, at du har indtaget det. Symptomerne er bl.a.: 

  • Rumlen i maven
  • Oppustethed
  • Luft i maven
  • Vandig diarré

Hvad er Lactanon?

Når vi nu ved, hvad laktose og laktoseintolerans er, bliver det væsentlig nemmere at forstå, hvad Lactanon er og hvordan det virker. Eftersom der ikke findes en kur for laktoseintolerans, skærer mange laktoseintolerante alle mejeriprodukter, som indeholder laktose, ud af deres kost. Alternativt kan du vælge at købe laktosefri mælk, der dog desværre kan være dyr. 

Med Lactanon får du en tredje og oplagt mulighed for at leve et simpelt liv med laktoseintolerans. Lactanon indeholder nemlig enzymet laktase, som kan hjælpe din krop med at nedbryde laktose. 1 tablet Lactanon indeholder 4500 FCCU laktase.  

På den måde kan du nemt nyde mælk, yoghurt og andre produkter, som du med en intolerance overfor laktose normalt ville undgå. Med Lactanon undgår du nemlig de ubehagelige symptomer, der kan opstå ved indtag af laktose. 


Sådan bruger du Lactanon

En enkelt Lactanon tablet kan nedbryde cirka 15 gram laktose, hvilket svarer til cirka 2,5 dl letmælk. Når du benytter Lactanon til nedbrydning af mælkesukker, skal du forsat være opmærksom på din individuelle tolerance for laktose, som kan variere. Derudover kan laktosebelastningen og fødevarens komponenter også have indflydelse på, hvor meget du kan spise. 

Doseringen af Lactanon lyder derfor på 1-2 tabletter afhængigt af mængden af laktose samt din tolerance overfor laktose sammen med et glas vand inden et måltid. Du må højest tage 8 Lactanon tabletter om dagen.  


Har du brug for hjælp?

Når du handler hos Med24.dk, har du mulighed for at få professionel rådgivning af eksperter og fagpersoner. Vi har ansat dygtige farmakonomer, som sidder klar til at hjælpe dig med at købe det rette kosttilskud til dine behov. 


Køb Lactanon hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du Lactanon til gode priser. Lactanon indeholder hverken laktose, gluten, gær eller mælkeprotein, så du trygt kan tage tilskuddet som eksempelvis glutenallergiker. Vil du gerne undersøge andre kosttilskud, finder du også et bredt udvalg af laktosefri kosttilskud og vitaminer.

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.