Lactal - Spørgsmål og svar

Hvad er Lactal?
Lactal er en gel i en engangstube. Den indeholder en patenteret sammensætning af mælkesyre som sænker en forhøjet pH-værdi i underlivet til et normalt niveau. Balancen genoprettes og den dårlige lugt, som forekommer ved en forhøjet pH-værdi, forsvinder. Lactal indeholder også glykogen, som giver næring og sikre tilvæksten af nye mælkesyrebakterier. Lactal er dermed dobbeltvirkende.  lactal
 
Hvornår kan man anvende Lactal?
Ved ildelugtende udflåd og irritation anvendes Lactal som en kur for at genoprette pH-værdien til et normalt niveau. Da problemet ofte opstår hvis man udsættes for forskellige pH-forhøjende faktorer, kan Lactal endda anvendes som forebyggende behandling. 

Hvornår må man ikke anvende Lactal?
Lactal bør ikke anvendes ved smerter i underlivet. Kontakt egen læge, hvis ubehaget ikke ophører efter behandlingen. Blodigt udflåd og udflåd i forbindelse med overgangsalderen skal ligeledes kontrolleres af lægen. Undgå Lactal, hvis du prøver at blive gravid, da Lactal har en lav pH-værdi, som kan forringe miljøet for sædceller. 

Er Lactal ufarligt at anvende?
Lactal er ufarligt at anvende da den ikke indeholder nogen konserveringsmidler som kan forstyrre mælkesyrebakterierne eller protein som fremmer den ildelugtende bakterieflora. Ved svampeinfektion eller ved sprækker i slimhinden i skeden kan det svie noget når man applicerer Lactal. Dette er dog forbigående. 

Kan Lactal anvendes under menstruation?
Ja. Lactal kan med fordel anvendes under menstruation. Blodet har en højere pH-værdi end det sure miljø i underlivet. Dette kan lede til en forhøjelse af pH-værdien i underlivet hvilket kan give ildelugtende udflåd. 

Kan Lactal anvendes under graviditet og amning?
Ja. Lactal indeholder ingen konserveringsmidler eller protein og er sikker at anvende.


Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.