La Roche-Posay Toleriane Dermallergo

11 Produkt(er)

Toleriane Dermallergo – til sensitiv og intolerant hud

Med La Roche-Posay Toleriane finder du en specifik hudpleje til den intolerante og sensitive hud. Seriens produkter har en optimal tolerance og er derfor helt ideel for en reaktiv eller overfølsom hud.

Virkningsfuld pleje
Med Toleriane kan du mindske den ubehag, der ofte medfølger en sensitiv hud, som er præget af allergigener. Formlerne er yderst milde, men effektive.

Med denne komplette hudplejeserie tilføres huden fugt, lindring og beskyttelse, som enhver hudtype kan have gavn af. La Roche-Posay har heriblandt sørget for ansigtsrens med tilhørende ansigtscremer for det mest optimale resultat.  

Oversigt: Toleriane Dermallergo rensepleje

1) Toleriane Dermo Cleanser: Renselotion med beroligende egenskaber, som er i stand til at rense huden og fjerne makeup mildt. Rensen kan anvendes både til ansigt og øjenområdet.

2) La Roche-Posay Termalsk Kildevand: En beroligende, blødgørende, mineralholdig og antioxiderende kildevandsspray, som virker godt for en følsom og irriteret hud.  

Oversigt: Toleriane Dermallergo hudpleje

1) Toleriane Ultra: God for dig, som har en overfølsom eller allergisk hud. Dagcremen besidder intense beroligende egenskaber, som er med til at reducere hudens ubehag og give den fugtgivende pleje, den kræver.

2) Toleriane Ultra Eye: Kan anvendes på allergisk hud. Øjencremen er både beroligende, fugtgivende, beskyttende og styrkende. Den reducerer ubehag ved øjenområdet såvel som poser under øjnene.

3) Toleriane Ultra Overnight: Kan anvendes på allergisk hud. Natcremen giver den nænsomme og beroligende pleje, som en rød og generet hud behøver i løbet af natten. Både rødme og ubehag vil om morgenen være mindsket samtidig med, at din hud er holdt maksimal fugtet.

4) Toleriane Sensitive samt Toleriane Riche: Disse cremer er udviklet til ansigt og hals, hvor de kan genoprette og beskytte hudens velbefindende. Huden efterlades både blød, fugtgivet og lindret.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.