La Roche-Posay Rosaliac

4 Produkt(er)

Rosaliac – Til sensitiv hud med tendens til rødme

La Roche-Posay Rosaliac serien er en komplet hudplejerutine dedikeret til dig, som har en sensitiv hud med tendens til rødme. De kraftfulde, beskyttende, men skånsomme ingredienser, i den unikke pleje, er både i stand til at reducere let til kraftig rødme.  

Din optimale hudplejerutine
Har du en yderst sensitiv hud med tendens til rødme? Så kan du med fordel gribe fat i La Roche-Posay Rosaliac, der med 3 simple trin let kan presses ind i din rutine, og give den optimale hudpleje du behøver for en ensartet hudtone og afbalanceret hud.

Styrk huden - mindsk rødme
I Rosaliac serien finder du både produkter indenfor rens, fugtpleje, solpleje og korrigerende pleje til huden. Ethvert af de unikke produkter skaber sammen en komplet serie, som med sin beroligende og styrkende egenskaber reducerer rødme og det ubehag, der ofte medfølger en opblussende eller sart hud.  

Trin 1: Rensepleje

Rosaliac Rensegele benyttes til at rense ansigtet mildt og effektivt. Gelen fjerner både snavs og makeup.  

Trin 2: Hudpleje

Rosaliac AR Intense Serum er udviklet mod lokal rødme. Den intense hudpleje er i stand til at reducere rødme og dets tilbagevenden. Dette serum benyttes inden påføring af enten dagcreme, natcreme eller fugtighedscreme.

Rosaliac UV Riche og Legere er en fugtighedscreme, som beskytter huden mod irritationsfaktorer sammen med SPF 15. Cremen anvendes såfremt man ønsker, at rødmen og opblussen skal reduceres. Dens intense og beroligende pleje kan anvendes til både tør, normal og kombineret hud.  

Trin 3: Korrigerende pleje

Rosaliac CC Cream. Det sidste trin foregår med den universelle, farvekorrigerende pleje, som kan anvendes til daglig brug. Den synlige farvekorrektion kan afhjælpe enhver type af rødme. Derudover fugter, beroliger og beskytter den huden blandt andet ved hjælp af SPF 30.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.