La Roche-Posay Pigmentclar

1 Produkt(er)

Pigmentclar – korrigerende pleje mod pigmentforandringer

Med tiden kan huden vise tegn på pigmentforandringer og/eller mørke pletter. Mange er kede af de forandringer, da de typisk opstår i ansigtet eller på hænderne. La Roche-Posay Pigmentclar serien er fremstillet af aktive ingredienser, som effektivt forebygger og behandler pigmentpletterne.

Effektiv og forebyggende
La Roche-Posays korrigerende pleje er baseret på en effektiv formel som både reducerer og forebygger synligheden af pigmentpletter. Ved kontinuerlig brug vil du være med til at opretholde en ensartet hudtone og samtidig kunne genvinde din huds glød.

Pigmentclar serien kan anvendes til selv den mest sensitive hud, som er udsat for pigmentforandringer eller pletter i huden. Ønsker du at vide mere om pigmentpletter, så kan du læse med i vores artikel om pigmentforandringer her!

Produkt oversigt

Pigmentclar Serum er et intents korrigerende serum mod pigmentforandringer. Serummet reducerer både synligheden af pigmentforandringer samt mørke pletter på huden ved bryst og ansigt. Ved kontinuerlig brug afhjælpes der med opretholdelsen af en ensarter hudtone og glød.

Pigmentclar UV SPF 30 er en korrigerende dagcreme mod pigmentforandringer. Dagcremen hjælper både med at forebygge samt reducere synligheden af pigmentpletter. Ved anvendelse vil hudtonen øjeblikkeligt være mere ensartet, fyldt med glød og beskyttet med SPF 30. Den kan anvendes både til håndryggen, ansigt og bryst.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.