La Roche-Posay Makeup

5 Produkt(er)

La Roche-Posay - makeup til alle hudtyper

La Roche-Posay Toleriane makeupserien er til for at sætte det sidste, unikke og smukke præg på din naturlige skønhed.

Med hypoallergen makeup fra La Roche-Posay kan selv den mest sensitive hud opnå det fuldendte look. De holdbare produkter er nemlig udviklet i samarbejde med verdens førende dermatologer og giver dig derfor mild, men effektiv kosmetik i verdensklasse.

Høj tolerance og dækkeevne
La Roche-Posay garanterer en høj tolerance og dækkeevne i velkombinerede, skånsomme formler, som er speciel udviklet til enhver hudtype og behov.

Med makeup fra det eksklusive brand bliver du imødegået af en ensartet, mat og naturlig finish i hvert eneste produkt. Enhver mineralpudder, foundation og øjenskygge er let, blød og nem at påføre, at makeuprutinen bliver let som en leg.

Kvalitetssikret
Det er vigtigt for La Roche-Posay, at kunne tilbyde nogle af markedets bedste produkter indenfor kosmetik. De har af denne grund testet og dokumenteret enhver neglelak, mascara, øjenblyant med mere inden lancering.

Med La Roche-Posay Toleriane er du uden tvivl sikret en god og behagelig oplevelse, der lever op til alle krav om kvalitet.  

De største favoritter

Iblandt seriens største favoritter finder du:

La Roche-Posay Kompakt Mineralpudder. Mineralpudderen er tilpasset alle hudtyper. De mineralske pigmenter er milde mod huden og giver et flot, ensartet, mat og naturligt resultat. Den korrigerer ligeledes de uønskede ujævnheder med en let og blød fornemmelse.

La Roche-Posay Flydende Foundation. Denne foundation er det optimale valg for dig, der ønsker en jævn hudtone, der ser naturlig ud og samtidig er langtidsholdbar. Den effektive korrigerende effekt giver dig et fejlfrit resultat helt uden, at det føles som en maske. Den er nem at påføre, og så beskytter den huden med SPF 25.

Køb La Roche-Posay Toleriane makeup hos Med24.dk

Vi er hos Med24.dk autoriseret La Roche-Posay makeup forhandler, hvilket vil sige, at du altid er sikret makeuppen i dens bedste kvalitet. Vi tilbyder altid seriens mange lækre og fantastiske produkter til fordelagtige priser.

Glem endelig ikke at tage et kig forbi La Roche-Posay Cleansing, som byder på nogle effektive og milde renseprodukter til fjernelse af makeup, snavs og bakterier, der kan sidde i huden efter dagens mange gøremål. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.