La Roche-Posay Lipikar

9 Produkt(er)

Lipikar - Udviklet til meget tør hud

La Roche Posay har i en kombination af mange års erfaring med tør hud, dokumentation og dermatologi skabt en komplet kropsplejeserie til alle, der døjer med særligt tør hud. Lipikar kan anvendes af babyer, børn og voksne med tendens til meget tør og irriteret hud samt atopi.

Lider du af atopi, kan du med stor fordel læse vores artikel om atopisk hud her

Nænsom pleje af hudens barriere
Det er vigtigt at tilføre den rette pleje til en tør hud. La Roche-Posay har gjort sig bevidste om, at plejen allerede starter i badet, hvor huden behøver stabilisering, forbedring, styrke og ikke mindst beroligelse.

Lipikar er også med til at reducere kløe, irritation og rødme forårsaget af tørhed. De unikke og nøje udvalgte ingredienser i serien mindsker både forekomsten af udbrud samtidig med, at huden blødgøres og får den optimale, fugtgivende pleje.

Til hele familien
Tendensen til tør hud kan ramme alle familiens medlemmer – Det har det eksklusive brand taget meget højde for. Lipikar er derfor en komplet plejeserie til store som små, der døjer med sensitiv eller tør hud. Med Lipikar får alle den øjeblikkelige virkning, tolerance og effektivitet, man kan behøve. 

Oversigt

Lipikar vask. Lipikar Syndet AP+ er en beroligende vaskegelecreme, som er i stand til at lindre og styrke hudens barriere. Den hjælper derudover med at holde mikroblomen i balance hos babyer, børn og voksne.

Lipikar fluide er en let bodylotion som virker beroligende, blødgørende og beskyttende. Den kan anvendes af hele familien og trænger hurtigt ind og fugter huden. Irritation fra tør og stram hud vil blive mindsket med denne.

Lipikar Lait/Lotion. Denne 48-timers bodylotion er udviklet mod tør hud. Den besidder plejende og nærende egenskaber og kan anvendes af alle familiens medlemmer (fra 3-måneders alderen), som har behov for beroligelse og forbedring af hudens komfort.

Lipikar Balm anvendes på tør, irriteret eller kløende hud. Den styrkende creme efterlader huden velfugtet og lindret. Derudover reducerer cremen fremkomsten af udbrud.

Lipikar Håndcreme kan især anvendes til de tørre hænder, der har brug for intensiv pleje. Den fugtgivende håndcreme kan benyttes dagligt. Den trænger hurtigt ind i huden og gør det endog helt uden at efterlade hænderne fedtet.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.