La Roche-Posay Hyalu B5

Hyalu B5

La Roche-Posay Hyalu B5 er en særlig serie af hudplejeprodukter til moden og aldrende hud, hvor produkterne er særligt udviklet til at hjælpe mod aldringstegn og holde huden ung, sund og stærk. 

Anti-Age til sensitiv hud | Lær produkterne at kende 

4 Produkt(er)

Anti-Age til sensitiv hud

Det er kendetegnende og gennemgående for alle produkter fra La Roche-Posay, at de med det særlige indhold af termalsk kildevand og milde, naturlige ingredienser egner sig særligt godt til personer med sensitiv hud. Med serien Hyalu B5 har La Roche-Posay kombineret de plejende, nærende og fugtende egenskaber fra vandet med særlige ingredienser, der reducerer rynker, giver huden mere fylde og fugter og opstrammer huden. Resultatet er 4 fantastiske produkter, der dækker over et serum, en øjencreme, en dagcreme og en ansigtscreme. 

Det særlige ved Hyalu B5-serien er, at der til produkterne er brugt to forskellige typer hyaluronsyre og vitamin B5. Hyaluronsyre er proteinstoffer, der naturligt findes i vævet i kroppen, hvor det kan binde fugt – faktisk kan 1 gram hyaluronsyre binde helt op til 1 liter vand! Med alderen falder mængden af hyaluronsyre i huden, og det kan betyde, at huden bliver tør og slap, og at der kommer flere synlige rynker og mindre glød. For at forebygge og behandle disse aldringstegn er produkter med hyaluronsyre altså fantastiske valg, for hyaluronsyrens anti-age egenskaber vil hjælpe med at holde huden velhydreret og elastisk. B5-vitamin er kendt for også at have fugtgivende og helende virkning på huden, så den holdes velplejet, ung og stærk.  Lær produkterne at kende

Hyalu B5-produkterne deler mange af de samme effektive og aktive ingredienser, men de er hver især tilpassede og målrettede en bestemt del af din hudplejerutine eller ansigt. Her kan du læse mere om de 4 særlige produkter. 

Serum

Det effektive Hyalu B5 Serum indeholder hele to typer hyaluronsyre, vitamin B5 og madecassoside, som hver især er styrkende og aktive ingredienser. Serummet har en frisk gennemsigtig gelékonsistens, og du kan bruge serummet fra La Roche-Posay Hyalu B5 morgen og aften efter du har renset dit ansigt, og inden du påfører din dag- eller natcreme. 

La Roche-Posay har testet serummet blandt deres kunder, og hele 71% oplevede, at deres rynker i ansigtet øjeblikkeligt synes reducerede. Efter langvarig brug svarede 89%, at deres hud var mere fyldig og havde en forbedret overordnet fremtoning. 

Øjencreme

La Roche-Posay Hyalu B5 Eyes er en nærende øjencreme med fløjlsblød konsistens. Øjencremen skal forsigtigt duppes på øjenomgivelserne morgen og aften, hvor den kan mindske fine linjer, reducere træthedstegn, genopfriske huden samt give huden omkring øjnene mere fylde. Derudover indeholder cremen fine lysreflekterende pigmenter, som lysner huden og giver den et naturligt og ensartet udtryk, hvor mørke rande og poser under øjnene reduceres i tydelighed.  

Øjencremen indeholder ikke parfume, og den er derfor velegnet til sensitiv hud og allergikere, som gerne vil have milde produkter i deres hudplejerutine. 

Dagcreme

La Roche-Posay Hyalu B5 dagcreme er en all-round dagcreme med anti-age effekt og reparerende virkning. Ligesom de andre produkter i Hyalu B5-serien indeholder den flere forskellige hyaluronsyrer, der hjælper med at “genopfylde” huden i overfladen og i dybden, så den får en øget elasticitet samt færre rynker.  

Produkterne fra La Roche-Posay er testede under dermatologisk kontrol, og hele 87% af adspurgte testepersoner svarede, at de efter blot én dags brug af La Roche-Posay Hyalu B5 dagcremen oplevede, at deres hud var blevet mere elastisk igen. 

Ansigtscreme

En creme, der med god virkning kan bruges morgen og aften efter afrens af ansigtet er La Roche-Posay Hyalu B5 Riche. Denne creme indeholder foruden de to hyaluronsyrer og vitamin B5 også sheasmør, som er en enormt fugtgivende og nærende ingrediens, der især hjælper meget tør hud med at genoprette en sund fugtbalance.  

Efter brug vil din hud føles opstrammet, smidig, beroliget og mere glat, og du vil med stor sandsynlighed kunne se en reducering af de fine rynker, der langsomt kommer i huden med alderen. Du kan både bruge cremen i ansigtet, på halsen og på brystet, og cremens rige men ikke-fedttende konsistens efterlader huden velplejet og fugtet uden en klistret fornemmelse. Køb La Roche-Posay Hyalu B5 hudplejeprodukter hos Med24.dk

Hos Med24.dk er vi stolte af at være officiel forhandler af de nærende og beroligende produkter til hudpleje fra La Roche-Posay. Det er nemlig vigtigt, at du kan pleje din hud med de bedste produkter, selvom du har særlig sensitiv hud, tør hud eller måske døjer med hudlidelser som atopisk hud, eksem eller psoriasis. Find alle produkterne fra La Roche-Posay her, hvor du kan læse mere om de mange særlige produktserier, der hver især har fokus på et særligt behov eller unikke ingredienser. 

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.