La Roche-Posay Anthelios

La Roche Posay Anthelios

Anthelios er den effektivt beskyttende serie af solcreme fra La Roche-Posay, der med SPF 30 - 50+ altid giver dig meget høj solbeskyttelse.  

La Roche-Posay solcreme | Beskyt ansigtet mod solen | Solcreme til kroppen | Solbeskyttelse til børn | Posthelios Aftersun 

13 Produkt(er)

La Roche-Posay solcreme

La Roche-Posay har udviklet en serie af solprodukter, der passer til alle hudtyper, og specielt til dig med sensitive hud og solallergi. Serien kalder de for La Roche-Posay Anthelios og den indeholder både:  

  • Solcreme til ansigt
  • Solcreme til kroppen
  • Solcreme til børn
  • Solcreme spray
  • Aftersun

Alle La Roche-Posays solcremer er formuleret uden parfume og er dermatologisk testet. Derudover har de en høj solbeskyttelse, og flere af solprodukterne er med faktor 50+, så du uden bekymringer kan nyde solen og samtidig passe på din hud. 


Beskyt ansigtet med ansigtssolcreme

I ansigtet er huden fin, tynd og ofte mere sart end andre steder på kroppen, og derfor har den ekstra brug for en god solbeskyttelse. Derudover er ansigtet sjældent dækket af skyggende tøj, og det rammes oftest hårdt og direkte af solstråler. Heldigvis finder du i serien, La Roche-Posay Anthelios, et store udvalg af La Roche Posay solcreme til ansigtet, der passer til din hud og behov, hvad enten du er til en ultralet solcreme eller en fugtgivende solcreme.  

Vi giver dig her et indblik i de mange forskellige solprodukter til ansigtet:

La Roche-Posay Anthelios Shaka Ultralet

Denne ultralette creme med SPF 50+ giver meget høj solbeskyttelse til ansigtet og området omkring øjnene. Den er både ekstra vandresistent, svedresistent og sandresistent, så den er perfekt til en dag på stranden. Denne solcreme er én af de mest populære solprodukter fra Anthelios serien. 

La Roche-Posay Anthelios Ultra Solcreme ansigt & øjne SPF 50+

Hvis du gerne vil have fingrende i en ansigtscreme med solfaktor, så får du med La Roche-Posay Anthelios Ultra solcreme et produkt, der har en lækker cremet konsistens, og som både har fugtgivende og blødgørende egenskaber. Solcremen egner sig godt til dig med tør- og normal hud, og den er desuden særligt tilpasset til at kunne påføres den sensitive hud omkring øjnene. 

La Roche-Posay Anthelios Anti-imperfections SPF 50+

Anthelios Anti-imperfections er en solcreme, der egner sig særligt godt til uren hud, da solcremen indeholder salicylsyre og niacinamid, som er ingredienser, der effektivt bekæmper urenheder i huden. Samtidig har La Roche-Posay solcremen en høje solfaktor 50+, der beskytter huden mod UVA og UVB.   

La Roche-Posay Anthelios XL Anti-shine

En solcreme, der modvirker det skinnede look fra fedtet og kombineret hud, er La Roche-Posay Anthelios XL Anti-Shine. Produktet har en gel-lignende konsistens, der hurtigt absorberes og efterlader huden mat og uden hvide plamager eller linjer efter påføring. 

La Roche-Posay Anthelios Pigmentation

Med alderen får mange mennesker flere pigmentforandringer og mørke pletter i huden, og disse kan forebygges og reduceres med La Roche-Posay Anthelios Pigmentation, en farvet ansigtssolcreme med SPF 50+. Cremen har er effektiv overfor pigmentforandringer i huden, der er opstået via solskader, alder eller hormonelle årsager, og din hud vil øjeblikkeligt syne mere ensartet på overfladen efter påføring. 


La Roche-Posay Solcreme til kroppen

Det er selvfølgelig ikke kun ansigtet, der har brug for solbeskyttelse, for også arme, ben og resten af kroppen rammes af solens stråler. Derfor har La Roche-Posay også to solcremer, der er beregnet til de store områder af kroppen som arme, ben, mave og ryg. Solcremen til kroppen kan findes med SPF 30 og 50+, alt efter hvor sart din hud er, samt hvor stærke solens stråler er. Uanset hvilken solfaktor du vælger, får du en solcreme, der er let at smøre ud, og som hurtigt absorberes, så huden ikke føles klisteret eller fedtet.  

Du bør altid påføre rigelige mængder solcreme for at være helt sikker på at opnå den bedste beskyttelse mod de skadelige UVA og UVB-stråler. På den måde kan du nyde de varme solskinstimer udendørs mens du passer godt på din hud og forebygger både aldringstegn, rynker og hudsygdomme.

Til særligt udsatte områder som læber, øjenområdet, ører, næse, modermærker og ar er solcremen La Roche-Posay Anthelios XL Sunstick et godt valg. Den praktiske stick påføres let og hurtigt uden problemer, og så giver den effektiv solbeskyttelse med SPF 50+.  


La Roche-Posay solcreme til børn

Børn har oftest sart hud når det kommer til sol, og derfor inkluderer Anthelios-serien også 6 beskyttende solprodukter til børn, der alle har en solfaktor 50+. Blandt solcreme til børn finder du: 

  • Solcreme til kroppen
  • Vandfast/vandresistent solcreme til kroppen
  • Mini solcreme
  • Solcreme til baby

Selvom solprodukterne primært henvender sig til børn, kan de selvfølgelig også bruges til voksne og mere moden hud, hvor de giver virkelig en ekstra god solbeskyttelse. 

Alle solprodukterne til børn kan bruges til både krop og ansigt, så du kun behøver at hive en enkelt solcreme frem, når dit barn skal smøres ind. Det gør hele processen lettere og hurtigere, og solcremerne er tilpasset det ofte høje aktivitetsniveau, som man finder hos børn, når de er utålmodige efter at komme ud at lege i det gode vejr.  


La Roche-Posay Posthelios Aftersun

Efter en lang dag i solen kan selv den bedst beskyttede hud være tør og dehydreret og have ekstra brug for nærende pleje. Til dette formål er La Roche-Posay Posthelios Aftersun et perfekt valg, for den beroligende og kølende gel har en øjeblikkelig virkning. Med et indhold på hele 76% termalsk kildevand fra La Roche-Posay og E-vitamin virker gelen både fugtgivende og beskyttende, da Vitamin E er en antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler.  


Køb La Roche-Posay solcreme hos Med24

Her på siden finder du den bedste solbeskyttelse til både børn og voksne fra La Roche-Posay i deres serie Anthelios. Køb La Roche-Posay solcreme og aftersun, der løbende il være på tidbud, og nyd godt af de beskyttende solprodukters virkninger. Hos Med24.dk er vi officiel forhandler af La Roche-Posay, så hop ind og udforsk det store sortiment her: 

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.