La Roche-Posay Anthelios

La Roche Posay Anthelios

Anthelios er den effektivt beskyttende serie af solprodukter fra La Roche-Posay, der med SPF 50+ altid giver dig meget høj solbeskyttelse. 

Beskyt ansigtet mod solens stråler | Solcreme til kroppen | Solbeskyttelse til børn | Posthelios Aftersun 

Beskyt ansigtet mod solens stråler

I ansigtet er huden fin, tynd og ofte mere sart end andre steder på kroppen, og derfor har den ekstra brug for god beskyttelse, når vi bevæger os ud i solen. Derudover er ansigtet sjældent dækket af skyggende tøj, og det rammes oftest hårdt og direkte af solstråler.  

Den ultralette creme med SPF 50+ giver meget høj solbeskyttelse til ansigtet og området omkring øjnene. Den er både ekstra vandresistent, svedresistent og sandresistent, så den er perfekt til en dag på stranden.  

Anthelios creme Anti-imperfections er en solcreme, der egner sig særligt godt til uren hud med urenheder eller akne. Cremen indeholder nemlig salicylsyre og niacinamid, som er ingredienser, der effektivt bekæmper urenheder i huden, samtidig med at den høje solfaktor 50+ beskytter huden mod UVA og UVB.  

En solcreme, der modvirker det skinnede look fra fedtet og kombineret hud, er La Roche-Posay Anthelios XL Anti-Shine. Produktet har en gel-lignende konsistens, der hurtigt absorberes og efterlader huden mat og uden hvide plamager eller linjer efter påføring.  

Hvis du gerne vil give din hud ekstra fugt samtidig med solpleje, får du med La Roche-Posay Anthelios Ultra solcreme et produkt, der har en lækker cremet konsistens, og som både har fugtgivende og blødgørende egenskaber. Derfor egner solcremen sig godt til tør og normal hud, og den er desuden særligt tilpasset til at kunne påføres den sensitive hud omkring øjnene. 

Med alderen får mange mennesker flere pigmentforandringer og mørke pletter i huden, og disse kan forebygges og reduceres med La Roche-Posay Anthelios Pigmentation farvet solcreme. Cremen har effekt overfor pigmentforandringer i huden, der er opstået via solskader, alder eller hormonelle årsager, og din hud vil øjeblikkeligt syne mere ensartet på overfladen efter påføring. 


Solcreme til kroppen med SPF 50+

Det er selvfølgelig ikke kun ansigtet, der har brug for solbeskyttelse, for også arme, ben og resten af kroppen rammes af solens stråler. Derfor har La Roche-Posay også to solcremer, der er beregnet til de store områder af kroppen som arme, ben, mave og ryg. Solcremen til kroppen kan findes med SPF 30 og 50+, alt efter hvor sart din hud er samt hvor stærke solens stråler er. Uanset hvilken solfaktor du vælger, får du en solcreme, der er let at smøre ud, og som hurtigt absorberes, så huden ikke føles klisteret eller fedtet. Du bør altid påføre rigelige mængder solcreme for at være helt sikker på at opnå den bedste beskyttelse mod de skadelige UVA og UVB-stråler. På den måde kan du nyde de varme solskinstimer udendørs mens du passer godt på din hud og forebygger både aldringstegn, rynker og hudsygdomme.  

Til særligt udsatte områder som læber, øjenområdet, ører, næse, modermærker og ar er La Roche-Posay Anthelios XL Sunstick et godt valg. Den praktiske stick påføres let og hurtigt uden problemer, og så giver den effektiv beskyttelse med SPF 50+.  


Solbeskyttelse til børn

Børn har oftest sart hud når det kommer til sol, og derfor inkluderer Anthelios-serien også 6 beskyttende solprodukter til børn. Dette er en solspray til kroppen, solcreme til kroppen, en vandfast/vandresistent solcreme til kroppen, en mini solcreme og en solcreme til baby. Selvom solprodukterne primært henvender sig til børn, kan de selvfølgelig også bruges til voksne og mere moden hud, hvor de giver virkelig god beskyttelse mod solen.  

Alle solprodukterne til børn kan bruges til både krop og ansigt, så du kun behøver at hive en enkelt creme frem, når dit barn skal smøres ind i solcreme. Det gør hele processen lettere og hurtigere, og cremerne er tilpasset det ofte høje aktivitetsniveau, som man finder hos børn, når de er utålmodige efter at komme ud at lege i det gode vejr.  


Posthelios Aftersun

Efter en lang dag i solen kan selv den bedst beskyttede hud være tør og dehydreret og have ekstra brug for nærende pleje. Til dette formål er La Roche-Posay Posthelios Aftersun et perfekt valg, for den beroligende og kølende gel har en øjeblikkelig virkning. Med et indhold på hele 76% termalsk kildevand fra La Roche-Posay og E-vitamin virker gelen både fugtgivende og beskyttende, da Vitamin E er en antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler.  


Køb La Roche-Posay Anthelios hos Med24.dk

Her på siden finder du den bedste solbeskyttelse til både børn og voksne fra La Roche-Posay i deres serie Anthelios. Solbeskyttelsen fra La Roche-Posay er udviklet til sensitiv og solintolerant hud, men alle hudtyper vil nyde godt af de beskyttende produkters virkninger, da de særlige ingredienser også plejer og nærer huden. Hos Med24.dk er vi officiel forhandler af La Roche-Posay, og du kan se det fulde sortiment her! 

Gå til top

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.