Kyolic

Læs mere om Kyolic lige her! 

5 Produkt(er)

Kyolic fra MaxiPharma

På Californiens veldyrkede marker af hvidløg begynder rejsen på Kyolic hvidløgsprodukter. Her bliver alle Kyolics hvidløg dyrket og behandlet på en helt speciel og nøjsom vis, hvorefter de under 20 månedernes lagring i Japan, resulterer i et kvalitetsprodukt, som omfavner alle løgartens goder for dit ydre og indre.

Kyolic er altså et kosttilskud bestående af lagret hvidløgsekstrakt, hvor blandt andet særlige svovlforbindelser er udført med ønsket om bedst mulig optagelighed i kroppen.

Hvidløg efter dine præferencer
Er man ikke meget for hverken smagen eller lugten af hvidløg er der intet at frygte. Kyolic indeholder nemlig hvidløgets alle gode dele samtidig med, at det er fuldkommen lugtfri.

Kyolic hvidløg findes både som tabletter, kapsler og på flydende form. Individuelle præferencer kan herfor også imødegås af tilskuddet forskellige former. Har man synkebesvær eller foretrækker man blot at drikke sit daglige tilskud af hvidløg, så er Kyolic flydende et helt optimalt valg.  

Hvad er hvidløg godt for?

Du kan med stor fordel læse alt om hvidløg lige her

Kyolic og bivirkninger

Er du overfølsom overfor hvidløg eller eventuelle indholdsstoffer, bør du ikke anvende dette kosttilskud. Oplever du ligeledes bivirkninger ved brug, bør du straks stoppe med at anvende kosttilskuddet og kontakte egen læge om eventuelle allergigener.  

Køb Kyolic hvidløgstilskud hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde mærket Kyolic, som blot med 1 tablet eller kapsel om dagen, kan bidrage til at opretholde et normalt kolesterolniveau.

Du får som altid både de velkendte og anerkendte kosttilskud til skarpe priser hos Med24.dk. Kyolic findes ligeledes i pakninger med forskellige mængder af tabletter og kapsler.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.