Moducare - 90 stk.

1
Se alle produkter fra MaxiPharma
Varenummer: 18819

Moducare styrker dit immunsystem - vegetabilske kapsler

Moducare er et kosttilskud i vegetabilske kapsler, som indeholder plantesteroler og -steroliner, hvilket er plantefedtstoffer, som er udvundet fra strandfyr.

Moducare er et stærkt supplement. Ved at supplere din kost med Moducare, forsynes dit immunsystem på en nem måde med letoptagelige steroler og steroliner.

Anvendelse

Det anbefales at indtage 1 tablet, 3 gange dagligt. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Ingredienser:

Fyldemidddel: E553b, Konsistensmiddel: E464, E440, E422 og E473, Plantesteroliner/Beta-Sitosterol 7,2 %, Antiklumpningsmiddel: E551, Vand, Surhedsregulerendemiddel: E578, E260

Oprindelsesland: Sydafrika
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Kosttilskud
  2. Diverse
Se alle produkter fra MaxiPharma
Varenummer: 18819

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.