Melbrozan Classic - 120 kap

1
Se alle produkter fra Melbrozan
Varenummer: 9369
Melbrozan Classic - 120 kap

For de fleste kvinder kan livet omkring de 50 indebære en hel del forandringer – både på det ydre og i det indre. En ny frihed, men for nogle også fysiske ubehag som følge af at kroppen nu går ind i en ny fase.

Følelsen af ikke rigtigt at genkende sig selv er ikke ualmindelig, og for mange kvinder indebærer overgangsalderen en tid, hvor man har ekstra behov for balance og velbehag.

Kosttilskuddet Melbrozan er specielt udviklet til kvinder i overgangsalderen og indeholder naturligt pollenekstrakt, gelée royale og Acerola.

Anvendelse:
Den anbefalede daglige dosis de første 10 dage er 3 kapsler dagligt, dernæst 2 kapsler dagligt de næste 10 dage og derefter 1 kapsel dagligt.
Den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Det er vigtigt at få en varieret og afbalanceret kost og føre en sund livsstil.

OBS.

Melbrozan indeholder ekstrakt af pollen, så vær opmærksom på dette, hvis du er allergisk eller overfølsom for pollen.
Ingredienser:

Blomsterpollen, Pergapollen, Gelatine, Gelée royale, Acerolaekstrakt (Malphigia punicifolia (L.)), vitaminer (DL-a-tocopherylacetat, pyridoxinhydrochlorid, riboflavin, D-biotin, cholecalciferol, cyanocobalmin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Melbrozan
Varenummer: 9369

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.