REN & Now To Sleep Pillow Spray - 75 ml.

1
Se alle produkter fra REN Clean Skincare
Varenummer: 34944

REN & Now To Sleep Pillow Spray til en bedre og mere rolig nattesøvn

RENs unikke blanding af æteriske olier hjælper med at genoprette den naturlige søvnbalance, hjælper med en naturlig skønhedssøvn og fremmer et sundt sovemønster. En beroligende blanding af naturlige dufte, for at få både sindet og kroppen til at slappe af.

Forskning har vist, at søvn spiller en væsentlig rolle i hudens sundhed og vitalitet. Manglende søvn efterlader huden træt, bleg og mangel på glans. Rynker, poser under øjnene og mørke rande omkring øjnene virker også mere synlige.

Skønhedsfordele ved brug af REN & Now To Sleep Pillow Spray

  • Færre rynker
  • En mere glødende teint
  • Lysere og mindre hævede øjne
  • Sundere hud

Når det kommer til din skønhedsrutine, kan søvn være den nærmeste ting der findes til kilden til evig ungdom. Det gør derfor en god nats søvn til den perfekte booster for din hudpleje rutine.

Duftstoffer er vigtige. Gennem årene har de været kendt for at spille en terapeutisk rolle, da mennesker er i stand til at skabe en forbindelse mellem duft og handling. Røgelse, humle og lavendel er blevet brugt siden oldtiden i til afslapning og ro, hjælp til en naturlig skønhedssøvn og et sundt sovemønster.

Røgelse:
Giver en naturlig følelse af afslappelse og fred i kroppen. Røgelsen har en effekt på stress og nedtrykthed.

Humle:
Humle har en beroligende ffekt. Det hjælper mod et uroligt sind og uro i kroppen. Samtidig styrker humle kroppens evne til at falde i en dyb søvn.

Lavendel:
Lavendel har en afslappende og beroligende virkning på kroppen og sindet. Det reducerer symptomer på søvnløshed og hjælper med at give en længere, mere afslappende og rolig søvn.

Anvendelse af REN & Now To Sleep Pillow Spray

Spray på din pude inden du går i seng. Lad dit sind slappe af. Luk dine øjne og glid roligt ind i din søvn.


Indeholder: 75 ml.

Aqua (Water), Polyglyceryl-4 Caprate, Propanediol, Parfum* (Fragrance), Juniperus Mexicana (Cedarwood) Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cananga Odorata Macrophylla (Ylang Ylang) Flower Extract, Humulus Lupulus Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. *100% Natural Fragrance.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.