Nutrilenk Gold Marine - 90 tab

1
Se alle produkter fra Nutrilenk
Varenummer: 5589

NutriLenk Gold Marine består af specieltforarbejdet animalsk brusk

NutriLenk Gold er et kosttilskud, som består af specialforarbejdet animalsk brusk fra saltvandsfisk, som indeholder nogle af de samme byggesten, som vores brusk er opbygget af. De vigtigste stoffer, som bruskvævet består af er aminosukker (glykosaminglykaner) og protein (f.eks. kollagen).

Derudover indeholder tilskuddet vitamin C, som bidrager til en normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk.

NutriLenk Gold indeholder også vitamin D, som spiller en rolle i vedligeholdelsen af normale knogler og en normal muskelfunktion.

Kosttilskuddet indeholder også mangan, som bidrager til normal dannelse af bindevæv og normal vedligeholdelse af knogler samt calcium, som bidrager til vedligeholdelse af normale knogler.

Dosering:

Den anbefalede dosis til voksne er 3 tabletter dagligt, men kan ved behov øges til 6 tabletter dagligt. Tabletterne kan deles eller knuses inden de indtages sammen med vand.


Indhold: 90 stk.

3 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

C-vitamin

40

mg

50%

D-vitamin

5

µg

100%

Mangan

0,25

mg

12,5%

Calcium

250

mg

31%

Ingredienser:

Hydrolyseret fiskebrusk, Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, Siliciumdioxid, Magnesiumsalte af fedtsyrer), L-ascorbinsyre, Overfladebehandlingsmiddel (HPMC, maltodextrin, manganosulfat, cholecalciferol), Fugtighedsbevarende middel (glycerol)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Nutrilenk
Varenummer: 5589

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.