Zerochol - 60 tabl.

1
Se alle produkter fra BioVita
Varenummer: 7139

Zerochol - et kosttilskud indeholdende naturlige plantesteroler

Zerochol er et kosttilskud som indeholder naturlige plantesteroler. Plantesteroler er plantedele fra frugt, grønsager, nødder og korn.

Plantesteroler har vist sig at sænke blodets niveau af LDL, hvis man indtager dem i en dosis der er fem gange højere end i den gennemsnitlige kost. Og det har vist sig at en sænkning af kolesterolniveauet i blodet kan reducere risikoen for koronar hjertesygdom.

Hvordan er det nu lige det er med det gode og det dårlige kolesterol?

Faktisk spiller kolesterol, som er en fedtsubstans, en vigtig rolle i en række vitale kropsfunktioner. Kolesterol produceres hovedsageligt i vores lever og eksisterer ikke i planteriget. Kroppen anvender som sagt kolesterol til flere forskellige funktioner, herunder at bygge cellemembraner, som et fundament for dannelsen af hormoner, en væsentlig byggesten for D-vitamin og så er det en stor del af galden, der hjælper fordøjelsen.

I blodet findes det der også kaldes LDL kolesterol - eller det ”lede” eller det dårlige kolesterol. Denne type bærer kolesterolet fra leveren og ud til cellerne. 
Og så er der HDL kolesterol - som også bliver kaldt det ”herlige” eller det gode kolesterol. HDL hjælper med at bære kolesterolet tilbage til leveren, så det kan blive nedbrudt og genbrugt. 
Grunden til LDL kolesterol bliver anset som dårligt, er fordi det, ved høje niveauer bliver en større risikofaktor for udvikling af aterosklerose, der er en af hovedårsagerne til udvikling af hjerte-karsygdomme. 

Dosering og anvendelse:

2 tabletter tages sammen med dit hovedmåltid. 

OBS!

  • Et indtag på over 3 gram plantesteroler dagligt bør undgås
  • Produktet er ikke beregnet til personer, der ikke har behov for at regulere kolesterolindholdet i blodet
  • Patienter, der indtager kolesterolsænkende medicin, bør kun bruge produktet under lægeligt tilsyn

Indhold:
60 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Plantesteroler

1,6

g

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

sojaolie (Glycerine max Merr.), Solsikkeolie (Helianthus annuss L.), Fyrretræsolie (Pinus pinaster sol.), Majsolie (Zea mays L.), Rapsolie (Brassica napus L.), Kartoffelstivelse, Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Antiklumpningsmidler (tricalciumphosphat, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer, stearinsyre), Emulgator (tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), farvestof (calciumcarbonat)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra BioVita
Varenummer: 7139

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.