King C. Gillette

Vil du have den ultimative oplevelse til dit skæg? Læs mere om King C. Gillette, der tager din skæg-rutine til nye højder! 

7 Produkt(er)

Bag om Gillette

Barbergiganten Gillette har i over 100 år produceret fantastiske og innovative løsninger til både mænd og kvinder. Produkterne bliver testet adskillige gange, så de sikrer at kvaliteten er så høj, som muligt. Så der er ikke noget at sige til, at Gillette er at finde i mange danske hjem. Gillette er, med deres store sortiment, et af de mest købte mærker, når det kommer til barbering, og med produkter som barberskum, skrabere, barbermaskiner osv. er de nogle af de bedste på området. 


King C. Gillette - Få det bedste ud af dit skæg

At have et skæg er ikke bare at lade håret gro. At have et flot og velplejet skæg er et arbejde, som kræver de rigtige redskaber. King C. Gillette er inspireret og har navn efter grundlæggeren King Camp Gillette. Serien er lavet for, at du kan få den ultimative pleje og vedligeholdelse af dit skæg. Den indeholder et fuldendt sæt med kvalitetsprodukter og alt hvad du behøver, til at du kan kreere din egen unikke stil. 


Guide - Sådan opnår du et flot skæg

For at opnå et flot og veltrimmet skæg, er her udarbejdet en simpel guide til, hvordan du og plejet skæg: 

Step 1 - Vask dit skæg

Dit skæg har brug for at blive renset for bakterier, ligesom din hud har. Klargør dit skæg med King C. Gillette Beard and face wash. Den er fuld af argan- og avokadoolie og kokosvand. Skum den ind i skægget og vask efter med vand.

Step 2 - Trim dit skæg

Nu er dit skæg rent og klar til at blive trimmet. Brug nu King C. Gillette Beard Trimmer, der har tre udskiftelige kamme til både langt og kort skæg. Den er designet til at du kan føle, og være den bedste udgave af dig selv hver dag.

Step 3 - Design og form dit skæg

Når du har trimmet dit skæg, er det tid til at forme det. For at opnå det bedste resultat, påfør da King C. Gillette Transparant Shave Gel, på de områder du gerne vil lave en skarp finish. Gelen er gennemsigtig, så du nemt kan se få skarpe linjer og kanter.
Herefter tager du din King C. Gillette Shave & Edging Razor, for at præcisere den stil og det look du går efter. 

Step 4 - Pleje til dit skæg

Det er vigtigt at pleje dit skæg, så du opnår et flot look og dit skæg bliver blødt, smooth og sundt at se på. Her er der to forskellige pleje produkter du kan bruge: 

  • King C. Gillette Beard Oil - Blødgører dit skæg og giver pleje til tør hud under. Den er beriget med argan, jojoba, avokado, macadamia -og mandelolie. Påfør et par dråber dagligt i hænderne og arbejd den ind i dit skæg.
  • Gillette Soft Beard Balm - Går virkelig i dybden og holder dit skæg blødt og smooth med kakaosmør, arganolie og sheasmør. Påfør på fugtigt eller tørt skæg og arbejd den ind. Kan bruges, som en leave-in eller, som en maske der påføres et par minutter inden badet og skylles ud.

King C. Gillette er til alle mænd lige meget, hvilken stil du er til. For om du er til kort eller langt skæg, fortjener du et velplejet og sundt skæg. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.