Kidsme Food feeder

Kan spisesituationerne hjemme hos jer til tider godt være frustrerende - måske endda også kedelige? Så er Kidsme Food Feeder genial til din baby, da den sikrer en tryg og selvstændig spisning, samt åbner op for muligheder for at udforske flere fødevarer. Læs mere om Kidsme Food Feeder nedenfor:

Kidsmes historie | Hvad er Kidsme Food Feeder? | Køb Food Feeder fra Kidsme

Historie om Kidsme

Historien om, hvordan Kidsme startede, er en skøn fortælling om, forældres lyst til at give deres søn den bedste start på livet. Da Edwin kom til verden, var hans forældre lykkelig og meget engageret i, at han fik en god og sund tilværelse. Især Edwins far ønskede, at Edwin, fra en tidlig alder, fik smag for flere forskellige madkulturer og køkkener - men desværre mødte de efter kort tid et bump på vejen!

Overgangen fra flydende- til fast føde medførte en del frustrationer hos både Edwin og hans forældre - en frustration som Edwins far observerede, at de ikke var alene om. Edwin sad bare passivt og blev madet med ske af sine forældre, hvilket både var kedeligt og skabt konflikter. Derfor besluttede Edwins far, der har erfaring med opfindelse af babyprodukter, at finde en løsning på familiens frustration - og derved opstod Kidsme Food Feeder. 


Kidsme Food Feeder

Food Feeder fra Kidsme er en innovativ og ikke mindst sikker måde at introducere din baby til fast føde. Food Feederen har et mundstykke med små huller, hvori mindre stykker mad puttes i, så dit barn nemt, sikkert og selvstændigt kan tygge, sutte og smage på maden. Du kan putte alt fra grøntsager og frugt i til kød og fisk. For at gøre det nemt for barnet selv at holde om Food Feederen, er den udstyret med ergonomiske håndtag, hvilket ikke kun giver barnet mulighed for selv at styre, hvornår der skal spises, men også styrker de motoriske evner.

Da Edwins forældre afprøvede deres nyopfundet Food Feeder, oplevede de en meget større glæde og lyst hos Edwin til at spise og smage på nye fødevarer - og deres oplevelser og erfaringer ville de gerne dele mig dig og andre forældre!


Køb Food Feeder hos Med24.dk

Lyder den prisvindende Food Feeder fra Kidsme som noget for dig og din baby? Hos Med24.dk kan du købe Food Feeder i forskellige størrelser og farver. Food Feederen kan både fås i grøn og lilla, og de kommer både i str. M og L. Derudover kan du tilkøbe ekstra mundstykker, hvis det bliver nødvendigt. Food Feederen er nem at rengøre, har høj kvalitet og skaber sikkerhed for din baby, så der er ingen undskyldning for ikke at købe Kidsme Food Feeder!  

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.