Juhldal Natural Sun Control


Juhldal er et dansk hudplejemærke, med produktion i Danmark. Udover at producere hår- og hudpleje producerer de også forskelligt solpleje. Læs mere om Juhldal solpleje her!

6 Produkt(er)

Juhldal solprodukter

Juhldal solprodukter er baseret på urter og indeholder udelukkende naturlige solfiltre, der er udvundet fra planter. Solprodukterne er også vandafvisende samt veganske, så de nemt og sikkert kan bruges til solbadning. Planteekstrakterne beskytter effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler.

De naturlige ingredienser

Juhldals solpleje indeholder naturlige ingredienser, som er plejende mod huden. Juhldals sollotions indeholder også antioxidanter, som er med til at forebygge aldringstegn. Juhldal AfterSun indeholder bl.a. ren Aloe Vera, som tilfører huden massere af fugt og virker beroligende og kølende på huden. Mange af solprodukterne indeholder abrikoskerneolie, som virker plejende og holder huden smidig og gennemfugtet.


Køb de lækre solpleje produkter fra Juhldal nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de dejlige produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.