IN2ZYM

Ernæringsprodukter fra IN2ZYM som er målrettet en sund og aktiv livsstil. Lavet af håndplukket råvarer af den bedste kvalitet. Læs mere om INZYM lige her !

34 Produkt(er)

Bag om Inzym

Inzym er en dansk virksomhed med ernæringsprodukter målrettet en sund og aktiv livsstil. I forskellige ernæringsprodukter, kan der være stor forskel på renhed, sammensætning og optagelighed af de selv samme råvarer, som man bruger. Ved Inzym er alle produkter baseret på 100% naturlige ingredienser og råvarer, hvilket betyder at produkterne er fri for skadelige fyldstoffer og andre syntetiske kemikalier. De fleste af INZYM´s produkter indeholder bl.a. mælkeprotein, som er en god kilde til masser af protein. Inzym´s mission har fra starten været at tilbyde videnskabeligt velfunderede ernæringsprodukter med en unik sammensætning og et højt niveau af sikkerhed for kvalitet, optagelighed og effekt. Inzym`s råvarer er håndplukket fra de bedste producenter rundt om i Europa. Alle råvarer gennemgår en grundig vurdering for at sikre at kvaliteten er 100% i orden.

Inzym sætter høj værdi i at fremme sundhed og performance for deres kunder og kun anvende råvarer af allerhøjeste kvalitet. Visionen er at være den førende leverandør af sunde og effektive ernæringsprodukter til motionister, idrætsfolk og professionelle atleter i Danmark, blandt nogle af Inzym`s mange kunder er bl.a. fodbold-og håndboldlandsholdene.

Inzym laver bl.a. proteinpulver, proteinbarer, kreatin, pre-workouts, aminosyrer, tabs og energiprodukter. Alle produkter er meget hurtig optagelige, hvor de optages hurtigt i blodbanerne og har effekt.

Inzym protein bar

Smagfulde Inzym protein bar med forskellige smage. Hver bar har et højt indhold af protein og er ikke tilsat sukker. Inzym protein bar er især gode som mellemmåltid i forbindelse med træning eller når behovet for noget lækkert opstår. Inzym protein bar findes med smag af trøffel, banan/mørkchokolade, karamel, saltet peanuts eller brownie/kokos, der alle indeholder ca. 200 kcal.

Inzym protein isolate

Inzym Protein Isolate er udviklet til dig der træner på elite niveau. Inzym Protein Isolate er velegnet til konkurrence forberedelse, hvor der stilles ekstra høje krav til en effektiv restitution, en veludviklet muskelmasse og en lav fedtprocent hos deltagerne. Med Inzym Protein Isolate er du sikret de bedste betingelser for restitution, reparation og opbygning af muskelvæv, samt opnå en effektiv fedtforbrænding og få de vigtige vækstfaktorer og immunogluboliner fra colostrum. Desuden indeholder Inzym Protein Isolate 100% valleprotein, aminosyrer, vigtige enzymer og immunoglobuliner.

Inzym Protein Isolate findes med smag af chokolade, jordbær og vaniljesmag.

Inzym protein shake

Inzym protein shake er et super godt supplement til almindelig kost. Inzym protein shake indeholder mælkeproteiner, som er vigtige for personer med forhøjet immunforsvar, fx allergikere og MCS ramte. Inzym protein shake er fedtfattig og velsmagende, der sagtens kan nydes som en snack mellem måltiderne. Du kan bruge Inzym protein shake som et proteintilskud, da protein bidrager til øget muskelmasse, samt til at vedligeholde muskelmasse og normale knogler.

Inzym protein shake findes med smag af jordbær, vanilje og chokolade.

Inzym protein powder

Inzym protein powder er et optimalt proteintilskud i forbindelse med sport, fitness og vægttræning. Inzym protein powder indtages efter træning eller som et proteinrigt mellemmåltid. Inzym protein powder består af valleprotein koncentrat af højeste kvalitet og fremstilles ved en særlig metode, som sikrer en høj biologisk værdi. Dette betyder at indholdet af de forgrenede aminosyrer (BCAA) er højt. Aminosyrerne er essentielle i forbindelse med opbygning af muskelmasse og reparation af slidt muskelvæv.

Inzym protein powder findes med smag af vanilje og chokolade.


Køb dine nye ernæringsprodukter fra INZYM hos Med24. Vi stræber efter hurtig levering, så du snart kan få glæde af INZYM´s mange fordele.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.