Imodium

5 Produkt(er)

Imodium – Mod akut diarré og ubehag i mave-tarm-systemet

Mange ting kan forårsage, at din mave bliver forstyrret i sådan en grad, at det medfører diarré. IMODIUM® hjælper dig med at skabe balance i fordøjelsessytemet, så du hurtigt kan slippe for diarré og de medfølgende gener.

Hos Med24.dk kan du finde Imodium i håndkøb. På vores side finder du alle 3 udgaver af præparatet i dets forskellige pakningsstørrelser. Du kan desuden se hele vores sortiment af håndkøbslægemidler mod diarre her, og læse om årsagerne til genen! 

Hvad er Imodium?

Imodium er et stoppende middel, der anvendes til behandling af diarre. Imodium Plus anvendes også som et stoppende lægemiddel og kan også afhjælpe ubehag i mave-tarm-systemet som oppustethed, mavekramper og øget luftafgang. Lægemidlerne virker ved at hæmme tarmens bevægelser samt nedsætter det udtrængningen af væske til tarmindholdet, således afføringen igen kan få en normal konsistens.

De forskellige udgaver af Imodium
Hos Med24.dk finder du håndkøbslægemidlet Imodium i dens forskellige udgaver.  

Imodium tabletter anvendes ved akut diarré hos raske personer f.eks. i forbindelse med rejser til udlandet. Du kan finde Imodium tabletterne i 3 forskellige pakningsstørrelser med 10, 20 og 60 stk. af 2 mg.

Imodium Plus anvendes kortvarigt, når diarréen er ledsaget af øget luftdannelse i maven samt mavekneb. Du kan finde den i pakningsstørrelserne: 6 og 12 stk. af 2 mg + 125 mg.

Imodium Smelt, er en frysetørret smeltetablet, der skal opløses på tungen. Den anvendes kortvarigt mod akut diarre hos raske personer. Den findes i en pakningstørrelse på 12 stk. af 2 mg.  

Dosering af Imodium

Dispenseringsformer af Imodium tabletterne: 1 tablet indeholder 2 mg loperamidhydrohlorid. Imodium plus: 1 tablet indeholder 2 mg loperamidhydrohlorid samt 125 mg simeticon.
En Imodium Smelt frysetørret tablet indeholder 2 mg loperamidhydrohlorid.

Vær opmærksom på de enkelte doseringer ifølge de forskellige Imodium pakker, da der i forbindelse med akut diarré eller kronisk diarre kræves anden dosering.

Bemærk!  

  • Din behandling af akut diarré bør ikke overtræde 48 timer.
  • Dosis af Imodium skal nedsættes ved nedsat leverfunktion.
  • De frysetørrede tabletter lægges oven på tungen.

Du kan læse yderligere om den rette dosering for voksne og børn samt forsigtighedsregler i indlægssedlen ved det enkelte produkt.  

Imodium gravid og ammende

I forbindelse med graviditet og amning kan lægemidlet anvendes om nødvendigt.  

Imodium børn

Imodium kan anvendes af børn over 12 år. De bør ikke anvendes af børn under 12 år!  

Imodium bivirkninger

Der kan forekomme mulige bivirkninger som: 

  • Forstoppelse
  • Kvalme
  • Luft i maven
  • Hovedpine
  • Svimmelhed

Disse er almindelige og opleves ved 1-10% af tilfældene ved indtag. Du bør som hovedregel altid læse indlægssedlen inden brug – Her gøres du opmærksom på de enkelte forsigtighedsregler i forhold til diverse sygdomme, allergi overfor indholdsstofferne, hjælpestofferne osv. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.