Spiralizer

Spiralizer tilbud og ideer til Spiralizer opskrifter.

Vi har gode tilbud på alle vores Lurch Spiralizer. Prøv at erstatte den kalorierige pasta med squash pasta eller lad børnene "snitte" grøntsager via spirializeren. En Spiralizer er et uundværlig køkkenredskab til dig der ønsker at bruge alle de sunde og farverige grøntsager. Du kan lave de flotteste salater og lave grøntsags pasta til hele familien på få minutter

Hvad kan jeg lave med min Spiralizer?

Alle faste frugter og grøntsager kan du bruge på Spiralizeren. Gulerødder, squash, kartofler, søde kartofler, peberfrugter, kinaradisser, græskar, æble og meget andet.

Prøv fx at lave en salat af rå rødbede, fint snittet hvidkål, æble og cashew nødder. En lækker salat der både er sund og farverig.

En sjov køkkenmaskine for både børn og voksne.

Alle kan være med når Lurch Spiralizer skal bruges. Det er sjovt for både børn og voksne at se de små spiraler komme ud af maskinen. Børnene spiser pludselig meget mere grønt når de selv har medvirket til at lave de flotte salater eller grøntsagspasta.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.