Drikkeflasker i stål

Med en drikkedunk i stål kan du holde dit vand eller andre væsker kolde eller varme i flere timer. Læs mere om drikkedunke i stål her!

93 Produkt(er)

Derfor skal du vælge en drikkedunk i stål

En god drikkedunk er et vigtigt udstyr i din dagligdag, så du husker at holde din krop hydreret, når du er på farten. 

Når du skal ud at have en ny drikkedunk, er det værd at overveje i, hvilket materiale den er lavet. Med en drikkedunk i stål får du ikke bare en holdbar drikkedunk, men også en i et bæredygtigt materiale. En drikkedunk skal kunne holde længe, og dette er du sikret med en drikkedunk i stål. 

Derudover kan du også spare penge med en god drikkedunk i stål, da denne kan bruges igen og igen. Så er du fri for at købe vand i engangsflasker, og derved sparer du også miljøet for en masse unødvendigt plast. 

Hold din væske varm eller kold med en drikkedunk i stål

De fleste drikkedunke i stål er termoflasker, og kan derfor holde væsken i drikkedunken kold eller varm i længere tid end almindelige drikkedunke. 

Ofte vil en drikkedunk i stål kunne holde væsken kold i op til 24 timer og varmt i op til 12 timer, hvis flasken har termoeffekt. 


Rengøring af din drikkedunk i stål

De fleste drikkedunke, som er lavet af stål, tåler ikke at komme i opvaskemaskinen eller fryseren. Men de er nemme at vaske op i hånden, og du kan med fordel benytte dig af en flaskerenser, som gør det hele endnu lettere.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.