Drikkeflasker & drikkedunke

Uanset om du leder efter en farvet drikkedunk til børnenes skoletasker eller om du selv gerne vil have en termo drikkedunk, finder du helt sikkert drikkedunken for dig her! I det store udvalg af flotte og funktionelle drikkedunke er mærker som Sistema og Dafi, der blandt de mest populære mærker på markedet. 

Drikkedunke af høj kvalitet | Stålflasker & termoflasker | Sistema | Dafi  

40 Produkt(er)

Stort udvalg af drikkedunke fra dine yndlingsmærker

En drikkedunk er helt essentielt for en dag ude af huset. En tæt og stor drikkedunk i skoletasken sørger for, at dit barn får nok at drikke, ligesom en smart termodrikkedunk i stål kan holde vandet koldt hele arbejdsdagen.  

I sortimentet af drikkedunke finder du alle tænkelige former og typer: Nogle er med quick-flip låg, andre er ergonomisk designet og på nogle helt tredje skal tuden drejes. Derudover er der masser af flotte farver at vælge i mellem - både til børn og voksne. 

Hos Med24.dk kan du desuden købe drikkedunke, der er BPA-fri og PVC-fri, ligesom de flotte termoflasker fås i rustfrit stål. 


Termoflasker – hold dine drikkevarer kolde hele dagen

Hold dit vand forfriskende koldt med en af de mange fantastiske drikkedunke i stål. De smarte ståldrikkedunke kan holde vandet koldt i op til 12 timer, så du ikke behøver at bekymre dig om varmt vand på køreture eller udflugter. På den måde slipper du for at holde vandet koldt med et kølelement eller køletaske. 

Mærker som Sistema, JobOut og Dafi har skabt de bedste termoflasker i stål med flotte designs. Du finder termoflasker i neutrale farver såvel som med smukke mønstre og i fine pasteller.  


Sistema Drikkedunk

Sistema er kendt for de farverige designs, høje kvalitet og det enorme udvalg af funktionelle produkter til voksne og børn. Du sparer således på plastikposer, stanniol og flaskevand, når du køber de holdbare alternativer fra Sistema. Du kan vælge mellem store og små drikkedunke i klar eller farvet plads samt i rustfrit stål. Størrelserne går fra 460 ml og op til 1l.  

Der er et låg til alle

Hvilke typer drikkedunke, du bedst kan lide at drikke af, er meget individuelt. Heldigvis tilbyder Sistema er enormt sortiment med forskellige tude, så du kan købe den, du bedst kan lide.  

Vælg mellem: 

  • Den unikke Twist’N’sip
  • Det store drikkehul med klassisk skruelåg
  • Det smarte Quick Flip-låg

Sistema Renew - bæredygtige drikkedunke

Leder du efter bæredygtige drikkedunke, har Sistema med linjen Sistema Renew skabt en række miljøvenlige og mere bæredygtige alternativer til madkasser og drikkedunke. Alle Sistema Renew produkter er lavet af minimum 30% genanvendt plastik.  

Uanset hvilket produkt fra Sistema, du vælger, er alle produkter 100% fri for BPA. 


Dafi Drikkedunk

Dafi har i mere end 30 år specialiseret sig i behandlingen af postevand og har i dag flere patenterede løsninger i form af vandrensningsfiltre. Det er bl.a. disse løsninger, der skiller deres drikkedunke fra andre produkter på markedet. Køber du en af deres genanvendelige vandflasker, får du et ultralet produkt uden BPA. Derudover sikrer det udskiftelige og praktiske rensningsfilter dig rent og velsmagende vand. 

Leder du efter en smuk og elegant termoflaske, finder du den perfekte hos Dafi. Det minimalistiske design og det slidstærke materiale sikrer dig en perfekt termoflaske. Drikkedunken kan holde dit vand koldt i op til 12 timer. Lågen lukker tæt og flaskens bund er af et skridsikkert materiale, som sørger for stabilitet på alle overflader. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.