Espree Ear Care Aloe Wipes - 60 stk

1
Se alle produkter fra Espree
Varenummer: 52947

Espree Ear Care Aloe Wipes - servietter til rengøring af din hunds øre, der effektivt fjerner snavs, lugt og ophobning af ørevoks

Mangler du et produkt, der kan komme de snavsede og ildelugtende hundeører til livs? En hunds ører kan hurtigt blive snavsede, ildelugtende og ikke mindst ophobe sig med ørevoks, men dette problem kan Espree Ear Care Aloe Wipes heldigvis hjælpe dig med. De skånsomme wipes indeholder økologisk aloe vera og cornmint (vild pebermynte), som skånsomt, men effektivt fjerner snavs, ophobning af ørevoks og dårlig lugt.

Espree er et amerikansk mærke, som fokuserer på at lave naturlige, økologiske og milde plejeprodukter til kæledyr baseret på aloe vera, silkeprotein, havreekstrakt og tea tree olie. Derudover arbejder de ud fra et ønske om at kombinere naturens gode egenskaber med innovativ teknologi.

Egenskaber:

  • Fjerner effektivt snavs, ophobning af ørevoks samt dårlig lugt
  • Skånsomme og milde
  • Økologiske ingredienser såsom aloe vera

Anvendelse:

Tør forsigtigt det indre øre af, men pas på ikke at gå for dybt. Brug en ny serviet efter behov og kassér dem i skraldespanden efterfælgende (skyl ikke ud i toilettet).

Opbevaring: hold dispenseren tæt lukket


Indhold:
60 stk.

Ingredienser:

Purified Water, Alkohol, Aloe Vera Juice, Emollient, Humectant, Coconut-Derived Phospholipid, Salicylic Acid, Cornmint Oil, Baking Soda

Se alle produkter fra Espree
Varenummer: 52947

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.