Kødben og tyggeben

Kødben og tyggeben er virkelig noget de fleste hunde elsker. De kan hjælpe til at gavne tandplejen, holde din hund beskæftiget og så findes de i forskellige lækre smagsvarianter. Læs mere om kødben her

88 Produkt(er)

Din hund vil elske et godt tyggeben

Ikke alle hunde har samme behov for at gnaske og tygge i gamle sutsko. Men det er de færreste, som ikke elsker noget så lækkert som et kødben eller tyggeben at gnave i.  

Tyggeben til hunde

Kødben eller tyggeben er ben til din hund med masser af smag. De hjælper bl.a. til at stimulere din hund og til at holde en god mundhygiejne. Der findes forskellige slags tyggeben, som alle er gode på hver deres måde. Men nogle er bedre end andre til visse formål. Så det kommer lidt an på størrelsen af din hund, racen og om den er voksen eller hvalp. 

Knogler med fyld

Hvis du vil have tyggeben, som virkelig kan holde din hund beskæftiget, er knogler med fyld i rigtig gode. Da din hund bruger meget tid og kræfter på, at få fyldet ud. Dette giver både mental stimuli, og hjælper til at vedligeholde god mundhygiejne. 

Tyggepinde

Der findes også tyggepinde og chews, som er mindre tyggeben. Disse er en god knasende snack for større hunde, og god til lidt længere tidsfordriv til mindre hunde og hvalpe.  

Naturlige tyggeben

Vil du gerne have helt naturlige tyggeben til din hund laver AlphaSpirit naturlige tyggeben baseret på 100% lækkert spansk serranoskinke. De giver mange timers gnavetid til voksne hunde. 

OBS! Det er ikke alle tyggeben osv. som er beregnet til hvalpe. Læs derfor altid på produktet inden du køber. 

Hvorfor skal jeg give min hund et tyggeben?

Der er flere grunde til, at det kan være en god ide at give din hund et tyggeben. Et godt tyggeben kan gavne din hunds sundhed, da det kan afhjælpe plak og tandsten, så din hund får en god mundhygiejne. Derudover aktiverer et tyggeben din hund, og stiller dens gnavelyst, så du undgår at det går udover dine sko eller andre ting i huset i stedet for. Tyggeben kan derudover også være gode, hvis din hund skal forkæles lidt ekstra.

Hvorfor graver hunde kødben ned?

Der kan være flere grunde til, at din hund graver sit kødben ned. Der kan f.eks. være noget instinktivt i at grave maden ned som et forråd, hvis nu sulten skulle melde sig på et senere tidspunkt. Det kan også være for at blødgøre kødbenet, så det bliver nemmere at tygge for din hund. 


Kødben til hvalpe

Du skal være ekstra opmærksom, når det kommer til hvalpe og tyggeben. En hvalps tænder tager tid om at blive færdigudviklet, og derfor tåler de ikke lige så hårde kødben som voksne hunde. I værste tilfælde kan din hvalps tænder blive skæve eller ødelagte. 

Tyggeben til hvalpe - hvornår?

Det kan være godt for både hvalpe og voksne hunde at få kødben og tyggeben, men mange kan have svært ved at vurdere om, hvornår hvalpe må få tyggeben, og dette kan også variere fra race til race. 

Det er en god ide at vente med at give en hvalp hårde tyggeben, indtil 4-6 måneders alderen. Du kan forsøge dig med blødere tyggeben, hvilket er godt til at stimulere tandkødet, som ofte kan klø under tandskifte.  

Du skal dog være opmærksom på, at hvalpes maver godt kan være sarte overfor andet end almindeligt hvalpefoder, da immunforsvaret ikke er færdigudviklet. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.