Hundeposer

Med hundeposer kan du nemt og hygiejnisk samle din hunds efterladenskaber op. Du kan også få en hundepose holder, så du kan have flere poser med ad gangen. Du kan læse mere om hundeposer her! 

20 Produkt(er)

Hundeposer gør det nemt at samle op efter din hund

Der er ingen lov, som konkret siger, at det er decideret forbudt at lade din hunds efterladenskaber ligge. Men ifølge vejloven er det forbudt at efterlade affald på vejarealer, herunder fortove, og dette gælder altså også høm høm fra din hund. Når det så er sagt, kan vi vel også alle blive enige om, at det bare er god stil samle op efter sin hund, for det er aldrig sjovt at komme på arbejde med hunde høm høm under sin sko. 

Med hundeposer er det nemt og hurtigt at samle op efter sin hund. Det er både god stil for miljøet, men også for de dyr og personer, som kommer samme steder. 


Bionedbrydelige hundeposer

Bionedbrydelige hundeposer er ofte primært fremstillet af vedvarende ressourcer. Bionedbrydelige hundeposer er dog stadig lavet i kraftigt materiale, så du er fri for at opleve lækager. Men selvom at der findes bionedbrydelige hundeposer, er det stadig vigtigt at smide hundeposen i skraldespanden, og ikke bare efterlade den i naturen. 


Hav flere hundeposer med ad gangen med en hundepose dispenser

Du kan få flere smarte holdere til hundeposer, som gør det nemt at have flere poser med ad gangen på jeres gåture. På denne måde slipper du for at være kommet ud ad døren uden en hundepose. De fleste mærker laver en holder til hundeposer, hvor du nemt kan sætte holderen fast på hundesnoren, så det ikke er endnu en ting, som du skal bære i hånden. 

Udover en smart hundepose dispenser, kan du også både få hundeposer med hank og uden hank alt efter, hvad du foretrækker. Hundeposer med hank kan gøre det ekstra nemt at binde og holde posen, efter du har samlet op efter din hund. 


Køb billige hundeposer her

Du finder et bredt udvalg af tilbehør og hundeposer lige meget, om du leder efter bionedbrydelige hundeposer eller en hundepose dispenser. Vi sørger for skarpe priser, så du få gode tilbud og købe billige hundeposer. Du kan altid opnå fri fragt, og så stræber vi hos Med24 altid efter at kunne give dig hurtig levering, så du kan få dine hundeposer hurtigst muligt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.