Nextmune Essetial 6 Sebo Shampoo, til hudproblemer - 200 ml.

1
Se alle produkter fra Nextmune
Varenummer: 64199

Nextmune Essential 6 Sebo Shampoo er effektiv mod hudubalancer hos kæledyr

Nextmune Essential 6 Sebo Shampoo er en specialudviklet talgregulerende shampoo til hunde og katte, der bekæmper hudubalancer som fedtet eller skællende hud. Denne unikke formel er fri for tilsat parfume og indeholder en kraftfuld blanding af essentielle fedtsyrer (omega 3 og 6) fra planter, samt en synergi af essentielle olier, herunder niaouli-olie, for optimal hudpleje. Shampooen opretholder den naturlige pH-balance i huden, hvilket gør den velegnet til kæledyr med følsom hud.

Nextmune Essential 6 Sebo Shampoo tilbyder en sæbefri og skånsom rengøring, som effektivt eliminerer skæl og fjerner dårlig lugt, mens den genopretter balancen mellem hud og pels. Velegnet til regelmæssig brug, denne shampoo er designet til kæledyrs sensitive hud og fremmer en sund pels og hud.

Fordele:

  • Udviklet til sensitiv hud
  • Sæbefri, skånsom rengøring
  • Effektiv skæleliminering
  • Fjerner dårlig lugt
  • Genopretter hud- og pelsbalance

Anvendelse:

Anvend Nextmune Essential 6 Sebo Shampoo på våd pels, massér indtil skum dannes og lad virke i to minutter før skylning. Ideel til kæledyr med hudproblemer og anbefales til brug 1-2 gange ugentligt.


Ingredienser:

Hampfrøolie rig på essentielle fedtsyrer (Omega 3 og 6), som er nødvendige for at styrke din dyrs hudbarriere, men som de ikke selv kan syntetisere.

Talgregulerende, skælforebyggende og beroligende synergi af essentielle olier bestående af rosmarin, lavandin, nellike, tea tree, ravintsara, pebermynte, cedertræ, gurkemeje, oregano, vintergrøn og niaouli.
Sæbefrit rensende kompleks fra lipoaminosyrer af grønne æbler for at fjerne snavs og dårlige lugte skånsomt og effektivt.


Indhold:
200 ml.

Se alle produkter fra Nextmune
Varenummer: 64199

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.