Cocoon Organic Laundry Pletfjerner blok 60 g

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37633

Pletfjerner blokken fra Cocoon er et 100% vegansk naturprodukt

Pletfjerner blokken er lavet af 100% naturlige veganske olier og mineraler, og er 100% naturlig nedbrydelig. Pletfjerner blokken fra Cocoon Company er et 100% vegansk naturprodukt, der både er ekstrem effektiv men samtidig utrolig skånsom mod dit tøj og mod miljøet og et naturligt alternativ til almindelige kemikaliebaserede pletfjernere.

Pletfjerneren indeholder kun saponificeret kokosolie, rapsolie, vegetabilsk sojaolie, litseaolie og det naturlige mineral, boraks.

Det er litseaolien, der giver pletfjerneren dens fantastisk lækre duft af frisk citrongræs. Litseaolien er både naturlig antiseptisk og antibakteriel, helt uden at være skadelig for hverken mennesker eller miljø. Mineralet boraks er naturligt insektafvisende og desinficerende, og er utroligt effektiv til at fjerne lugt, snavs og pletter i metervarer. Da pletfjerneren kun indeholder 100% naturlige og miljøvenlige ingredienser, kan du være helt sikker på at du køber et naturprodukt, der både er skånsom mod dit tøj og mod naturen.


Brugsanvisning og anvendelse:
Gør pletten og enden af pletfjerneren fugtig. Gnid herefter den våde pletfjerner direkte på pletten indtil sæbeskummet er nået igennem metervaren, og der er dannet sæbeskum på begge sider af metervaren. Vent ca. 10 minutter. Vask herefter metervaren som normalt.
Ved meget svære eller ældre pletter, kan det være nødvendigt at anvende pletfjerneren mere end en gang og eventuelt prøve at vaske i hånd.
Lad eventuelt pletten ligge i blød med pletfjernerens skum i længere tid.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37633

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.