Byoms Freshen Up - Probiotic Odour Remover - Powerful formula - 200 ml

1
Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59664

Lugtfjerner med probiotika og naturlige ingredienser, særdeles effektiv overfor svedlugt i tekstiler og udstyr.

"Er du på udkig efter en lugtfjerner uden skrappe kemikalier til dit sportstøj og udstyr? Så kan du med fordel bruge vores revolutionerende lugtfjerner med probiotika tilført ekstra lugtfjernende ingredienser, FRESHEN UP. 
Byoms lugtfjerner er for dig, der gerne vil reducere den ubehagelige svedlugt i dit sports tøj og udstyr på en naturlig måde. 

FRESHEN UP er uundværlig til de ildelugtende sko, hjelme, handsker mm, som ikke nemt kan vaskes, men stadig udsættes for sved. Lugtfjernerneren er helt fri for konserveringsmidler og andre allergifremkaldende stoffer. Til gengæld er lugtfjerneren fremstillet med en mild duft af Fig Milk og Bergamotte, der efterlader en frisk duft. 

Svedlugten forsvinder på en naturlig måde, da ingredienserne i lugtfjerneren er bionedbrydelige og derfor heller ikke skadelige for hverken mennesker eller miljøet. 

Spray blot dit tøj / udstyr og lad det hænge / stå, probiotikaen vil virke efter 20 min og lugten vil forsvinde. Ved meget ildelugtende tøj og udstyr skal processen gentages 3 – 5 gange. Det anbefales at gentage processen efter brug for at holde lugten nede. FRESHEN UP er blandt andet fremstillet med fokus på fair trade og bæredygtighed, og derfor er ingredienserne nøje udvalgte, og emballagen lavet af 100 % genbrugt plastik.

99,6 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

Egenskaber

  • Ekstra powerful og innovativ lugtfjerner
  • Indeholder levende gode bakterier (Probiotika)
  • Naturlige og økologiske ingredienser

Anvendelse

Spray på dine sko, tøj eller udstyr og lad de gode bakterier gøre det hårde arbejde. Allerede efter 20 minutter vil den dårlige lugt være aftaget. Den fulde virkning opnås efter ca. 24 timer. Effekten varer i op til 8 dage. Ved særligt grelle tilfælde kan man med fordel gentage dagligt i 3-5 dage eller vaske udstyr eller tøj i byoms SPORT & Active. Herefter er det bedst at spraye før og efter brug af skoene, tøjet eller udstyret.

Indhold: 200 ml

Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59664

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.