Byoms Probiotic Dish Soap - Ecocert - 400 ml

1
Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59660

Naturlig opvaskemiddel med probiotika uden parfume

"Opvask er en naturlig del af livet. Derfor bør du også stille krav til dine opvaskeprodukter – de bør nemlig også være naturlige. 
Dish Soap fra byoms er et opvaskemiddel med probiotika, der er omhyggeligt sammensat af økologiske ingredienser. Produktet beskytter mod sygdomsfremkaldende bakterier ved at afbalancere mikrofloraen i køkkenzonen. 

Dish Soap er en mild og skånsom sæbe, der efterlader tallerkener og service skinnende rent. Hvis du vil opnå ekstraordinære resultater med opvask af eksempelvis dine spækbrætter, er Dish Soap det perfekte håndopvaskemiddel for dig. 

Produktet er fri for parfume, klorin, farvestoffer og syntetiske materialer, hvilket gør produktet særdeles skånsomt mod hænderne. 
Hvis du gerne vil slippe af med indgroet snavs på dit service, vil Dish Soap være det oplagte valg for dig. Dish Soap indeholder naturens superkræfter, så du undgår at skulle rengøre med skrappe kemikalier. Opvaskemidlet er dermatologisk testet og allergitestet, og det er derfor helt fri for konserveringsmidler og andre allergifremkaldende stoffer.

Dish Soap er for dig, der ikke vil gå på kompromis med dit opvaskemiddel. Produktet er blandt andet EcoCert-certificeret og udover er emballagen lavet af 100 % genbrugt plastik. 

Natural Detergent certificeret af ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT-standarden tilgængelig på http://detergents.ecocert.com/en."

Drøj i brug. Benyt kun et par dråber ved opvask.

Indhold: 400 ml

Ingredienser:

5-15% anioniske overfladeaktive stoffer*, <5% ikke-ioniske overfladeaktive stoffer*, <5% amfotere overfladeaktive stoffer*, Vand, Salt, Sekvestranter, Surhedsregulator, Glycerol, Maltodextrin, Mikroorganismer, *Plantebaserede overfladeaktive stoffer.

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Indgår i kategorierne
  1. Hjem & Fritid
  2. Hus & have
  3. Rengøring
Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59660

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.