Byoms Probiotic Bathroom Cleaner - 400 ml

1
Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59657

Rengøring til badeværelse med probiotika klar til brug - uden parfume

Drømmer du om at rengøre dit badeværelse nemt og effektivt uden brug af skrappe kemikalier? Så kan du med fordel bruge Byoms unikke Bathroom Cleaner uden parfume. Dette rengøringsmiddel med probiotika er omhyggeligt sammensat af naturlige ingredienser, så du får den bedste pleje og rengøring af dit badeværelse. 

Sprayen fjerner kalk, snavs, sæberester og ubehagelige lugte og giver en følelse af friskhed i rummet. Denne friskhed vil fortsætte, da de gode bakterier arbejder i op til 8 dage. Byoms Bathroom Cleaner genopretter den naturlige mikrobiologiske balance. 

Produktet indeholder ingen klorin, farvestoffer eller syntetiske materialer. Rengør uden tilført duft, som ikke hænger i luften efter endt rengøring. Spray Byoms Bathroom Cleaner på overfladen, og lad midlet virke i 2-5 minutter. 

Herefter rengør du blot med en klud eller svamp. Hvis du har problemer med indgroet snavs eller rengøring af fliser i badeværelse, kan du lade produktet virke i 10-15 minutter.

Egenskaber:

  • Effektiv rengøring uden skrappe kemikalier
  • Genopretter den naturlige mikrobiologiske balance
  • Langvarig friskhed med probiotika i op til 8 dage
  • Langvaring effekt

Anvendelse:

byoms BATHROOM CLEANER er klar til brug og skal ikke fortyndes. Ryst flasken før brug. Spray på overfladen, lad det virke i 2-5 minutter. Lad ikke indtørre. Rengør med en klud eller svamp. Når du fjerner indgroet snavs eller kalk, lad det virke i 10-15 minutter. Ved naturlige materialer som marmor, test på et lille område først. PH-værdi ca. 4,5. Kan desuden bruges i dit toilet. Spray i kummen og omkring toilettet, så vil sprayen både fjerne kalk og uønsket lugt.

Se alle produkter fra Byoms
Varenummer: 59657

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.